Créixer

Un relat de: naiade

De cop ets sents caure al buit amb la sensació que ningú t'allargarà la mà perquè t'hi aferris. I sents un neguit a l'estómac i una tremolor de cap a peus.
Et veus perdut, no saps com aterrar en aquest nou món que t'espera i voldries un consell d'un amic. Però quan sents el brogit d'aquesta veu rera l'orella et negues a parar-li atenció i t'allunyes de la remor encara que això suposi fer un pas més en el buit.
T'espanta pensar que ets com un titella a qui estan tallant els fils però alhora t'apresses a fer-ne desaparèixer els fragments que en queden. De fet els cremes, però llavors intentes recuperar-los de les cendres per si encara no s'han consumit del tot.
Vols cridar fort però creus que ningú et sentirà. I proves de plorar però ets sents massa vulnerable.
Ets un cúmul de desavinences entre el que fas i el que vols, entre el que dius i el que sents, entre el que voldries ser i el que ni tan sols saps si ets. A voltes et sents únic però de cop et desespera la convicció que ets massa mediocre.
Voldries anar uns anys enrera, o no, millor endavant, però alhora voldries allargar cada moment fins a la sacietat.
Tu mateix et desconeixes, i a més, ets incapaç de fer comprendre a ningú com et sents. Però no t'importa. O potser sí?
Deu ser que t'has fet gran...

Comentaris

  • potser la vida...[Ofensiu]
    Capdelin | 27-10-2006 | Valoració: 10

    és una eterna lluita entre "el que ets i el que vols ser"... forma part de la creixença quan encara hi ha tots els camins oberts.
    Magnífic relat, una confessió interna dels dubtes i desitjos.
    Una abraçada

  • RainBow_CoLouRs | 10-09-2005 | Valoració: 10

    M'he sentit molt identificada amb aquest escrit, i mencanta com t'expresses, perque es nota que et surt del cor, pf.. crec si mes no, tots passem per epoques aixi, be! espero que segueixis escribint perque sino ja veuras d'aqui poc un comentari meu més dient que aviam si publiques algo més, jajaja! molt petons, et seguiré llegint quan hagis tret el proxim escrit.
    Una abraçada*

  • bon exercici narratiu[Ofensiu]
    foster | 04-08-2005 | Valoració: 8

    que és el que dic del meu "La mitja taronja". HI trobo moltes coincidències. Per a mi no tenia més importància que un simple joc de paraules, però potser el teu respira quelcom de més vital, més sincer, una mena de monòleg en veu alta que tots hem protagonitzat alguna vegada.
    foster

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

naiade

1 Relats

3 Comentaris

1080 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Últims relats de l'autor