Confessions dominicals a un amant

Un relat de: maitetxu

T'he de confessar que ni tan sols no m'agradaves gaire. Que era molt tard, havia begut una mica i m'excitava la teva forma de mirar-me.
Vaig passar-ho bé amb tu al llit, també ho he de confessar. La teva fúria em va sorprendre, fins i tot. No m'esperava que fossis tan passional. Potser va durar poc, però fou intens. Mai no hauria dit que en tan poca estona fossis capaç de fer-me xisclar de tant de plaer, brutalment, prescindint durant uns segons que ens sentia tothom.
Dues portes més enllà del pis els nostres amics seguien amb el sobretaula. Tu em penetraves com enfollit, conscient que allò succeïria un sol cop a la vida i et calia abocar-hi tota la teva energia per consumir-me en una sola foguerada.
T'he de confessar que quan vas avcbar i et vas deixar caure al costat sentia que m'havien fet l'amor tres o quatre home alhora, i fins i tot des de llavors aquesta ha estat una fantasia recurrent.
M'excita el record de tot allò. Pensar que em vas rebregar entre els teus braços com un animal en zel. Tu, que fins llavors m'havies semblat més aviat fred, poc atractiu, massa seriós.
No vull tornar mai a tu, no et vull trobar mai més entre les meves cames. Però recordaré els meus xiscles, els teus moviments folls, com et suplicava que ho fessis més fort. Com vas ser capaç de sotmetre'm tant, i d'aconseguir que et demanés, al final, que em fessis sentir com una puta.
Però no vull veure't mai més. Dintre d'aquella habitació no va passar res, ni en va quedar cap rastre.

Comentaris

  • tens raó,[Ofensiu]
    gypsy | 22-07-2007 | Valoració: 10

    dintre aquella habitació no va passar res.
    És perfecte aquest final, el millor!.

    Només trauria lo de "puta", és molt personal, ho associo a masclisme. :)

    M'ha agradat el teu relat. No estic d'acord amb en brumari, en una coseta, aquest home és fantàstic per una nit, però no per res estable. Crec que la teva protagonista és llesta i ho sap. Sempre li quedarà el record.

    una abraçada!

    gypsy

  • Interessant[Ofensiu]
    angie | 22-07-2007

    però amb un final una mica surrealista. Si el paio et deixa tan satisfeta, no crec que la protagonista digués les paraules del final, a no ser que fos una infidelitat i hagués de triar. Penso que has volgut fer un gir en la conclusió de la història i queda poc clar el perquè.
    De tota manera, escrius força bé. Esperaré nous relats.

    angie

  • Rumia-t'ho[Ofensiu]
    brumari | 20-07-2007

    Què vols que et digui, maitetxu.

    Jo no sóc dona, però penso que si ho fos no deixaria que un home com aquest se m'escapolís així com així.

    Un paio que et deixa amb la sensació d'haver estat amb tres o quatre homes alhora, és tota una troballa. Creu-me, maitetxu, d'aquesta mena ja no en corren.

    Rumia-t'ho, abans de dir-li que no el vols veure mai més.

    Una abraçada

l´Autor

Foto de perfil de maitetxu

maitetxu

1 Relats

3 Comentaris

1339 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Sóc una lectora, i autora molt poc prolífica. M'agrada llegir poemes de gent desconeguda. A vegades, però, em ve de gust que sapigueu alguna coseta meva.

Últims relats de l'autor