Com serà el dia?

Un relat de: JOSEFINA

Quan ha sonat el despertador, l'he parat i he segit dins el llit una mica més. Em sembla que si hagués pogut dormir una estona més, m'hagués anat be. No he tardat a posar els peus a terra, per una banda per la por a adormir-me de nou i per altra banda perque la meva gateta s'esforçava en fer-me notar que era l'hora de posar-li l'esmorzar.
Un cop els peus a terra i encara amb els ulls mig tancats, m'he apropat a la nevera per agafar el cartró de llet descremada i deixar dins el microones la tasa amb el café i la llet , que s'ha escalfat mentre prenia una dutxa, en un intent per espavilar-me i no sense haver deixar l'esmorzar de la mixa colocat en un petit plat. Ha miolat contenta i s'ha oblidat de mi per uns minuts. En sortir del bany i encara amb el barnús posat, he gaudit del café amb llet calentonet, asseguda al sofà i mirant les primeres notícies del dia per TV3. Cada dia el mateix : intensitat de tràfic, dificultat d'accés a Barcelona, intensitat de trànsit a l'autopista del Garraf, la ronda de Dalt que vessa... Encara dono un cop d'ull al portàtil per si m'ha arrivat algún mail matiner interessant. Fent una mica de bons propòsits , repaso l'agenda del dia : feina, feina, feina, i a darrera hora assistència a l'entrega dels premis Arlequí de la Federació de Teatre Amateur. Em costa posar-me en marxa, però cal fer-ho. Deixo la tasa buida a la pica de la cuina i vaig a vestir-me. Mentre ho faig una pregunta balla dins el meu cap, com cada dia : COM SERÀ EL DIA ?

Comentaris

  • El dia es una caixa d e sorpresas[Ofensiu]
    Avet_blau | 30-11-2007 | Valoració: 10

    La mateixa pregunta ens fem la majoria,
    i quasi les mateixes coses, matisos.
    el dia, malgrat iniciar-lo amb empenta es sol torçar sovint.
    per a mi pràcticament es una loteria:
    puc tenir feina però suau, o haver de córrer com un boig per un accident o un pacient greu, i això ja et marca i et descol·loca el mati o el dia, però també el fa especial quan al vespre fas recompte de vivències.
    En el curt trajecte a la feina , nomes demano que estigui encertat amb les meves decisions ...
    Amen

    Avet_blau

l´Autor

Foto de perfil de JOSEFINA

JOSEFINA

149 Relats

230 Comentaris

125624 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Nascuda a Barcelona l'any 1953
Separada i mare de dos fills
Treballava com a coordinadora de projectes en una ONG.- jubilada actualment
Activista gracienca (m'agrada aquesta etiqueta).