Cavalcade de Reis

Un relat de: drizzle

La nit i la matinada de Reis són, per a mi, els millors moments de totes les Festes de Nadal. No té importància si tinc un regall, o no; per a mi, el regal és veure la il·lusió i la màgia en la mirada dels nens, i no tan nens.

Aquest és el segon any que he anat seguint tot el recorregut de la cavalcada de Reis. Sempre havia estat una espectadora, però des que les meves filles participen en una de les carrosses segueixo el seu recorregut per tots els barris de Sant Boi.

He d'admetre que la perspectiva és completament diferent, i em desperta sentiments i emocions intensos. M'emociona la imatge dels petits, embadalits, alçats sobre les espatlles dels pares, i la dels més grandets, atabalats, arreplegant caramels. Em fan gràcia els avis, els pares, els oncles i les tietes, que se senten transportats a la infantesa, i recullen caramels de terra com si no n'haguessin menjat mai cap. Són curioses les colles d'adolescents, que aparentment semblaria que tenen superades aquestes tradicions, però segueixen tota la cavalcada amb una enorme bossa per veure quants caramels poden arreplegar. M'omple de satisfacció veure com les famílies magribines nouvingudes gaudeixen de la nova festa, com qualsevol ciutadà de Sant Boi.

Espero poder-hi tornar l'any que ve. És una experiència que em permet gaudir de la màgia del present.

Comentaris

  • records per sempre[Ofensiu]
    Avet_blau | 22-01-2008 | Valoració: 10

    Viure una il.lusió,
    lluny de qualsevol edat,
    en la brillantor dels ulls dels infants,
    en la il.lusió dels pares,
    en la nostàlgia del avis,
    o l' alegria dels adolescents.

    Instants llunys del dia dia,
    records per sempre.

    Avet

l´Autor

Foto de perfil de drizzle

drizzle

9 Relats

40 Comentaris

12693 Lectures

Valoració de l'autor: 8.89

Biografia:
Laura, del gener del 65
dona i mare
aprenent a viure en positiu

Drizzle en anglès vol dir plugim. El plugim és aquella pluja fina gairebé imperceptible, que sembla que no et mulla, però que, a poc a poc, et va calant i al cap d'una estona, quan te n´adones, et deixa xop.

Per a mi, la nostra actitud, els nostres pensaments i les nostres accions en les petites i grans coses de cada dia tenen el mateix efecte sobre la nostra vida.

Els meus escrits són reflexions breus, amb un vocabulari i una estructura senzilla. No tinc vocació de poeta ni d'escriptora; només m'agrada compartir el que penso, el que sento i el que visc.

http://unamiradaenpositiu.blogspot.com/