Camps de maduixes (secrets)

Un relat de: sants78

Minuts abans de despertar

Una muntanya de maduixes retalla l'horitzó. El cel sembla haver-se tacat amb el seu vermell, que es difumina entre els blaus i els blancs. El sol s'amaga curios d'allò que està per succeir mentre tot el món sembla estar inventant una melodia per les teves oides. La lluna sembla que vol sortir abans d'hora per veure, per un cop, com les últimes llums del sol donen color a la teva pell.
M'abraces i em sento tremolar, amb por. Apropo els meus llabis al teu coll i tasto la teva pell, que regala a la meva llengua el teu gust. Sento com t'estremeixes i això em fa seguir. Les meves mans es perden entre les teves cames i les teves entre les meves. El meu sexe comença a creixer, adormit sobre el teu ventre, abeurant al teu melic. Els teus llabis em busquen a l'interior de la meva boca i se m'emporten al teu interior.
És llavors quan caiem, volant, volant suaument. I esclafem les maduixes, que ens fan un niu. Acarono els teus pits i sento com els teus mugrons em responen, somrient. Ara soc jo qui et busco amb els meus llabis, a l'interior del teu sexe. I et trobo nedant a un llac que te gust de maduixa.
T'estimo un cop més, com cada nit, mentre el terra es fon convertint-se en un dolç caldo vermell que mulla les nostres pells. Les nostres llengües el recullen a cada centímetre de pell dels nostres cosos.
El teu sexe i el meu es troben, es besen, juguen i neden. Neden a un món que s'ha convertit en un enorme suc de maduixa que es perd entre les teves cames, entre els teus llabis, a l'interior de la teva boca.
Però un cop més desperto i tot acaba aquí, amb un silenci que esdevé muralla infranquejable.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de sants78

sants78

704 Relats

508 Comentaris

488103 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Colpejar un cop i un altre
fins trencar els vidres de la REALITAT.


agusgiralt@yahoo.es

[http://www.alliberantpoemes.blogspot.com]
[http://www.memoriadesants.blogspot.com]
[http://www.memoriadelpoblenou.blogspot.com]
[http://www.diesderauxa.blogspot.com]
[http://www.fotolog.com/psico2012]