Camps al novembre

Un relat de: Imma Cauhé
Avui he gaudit passejant per aquests camps i boscos, i potser ha estat com a premi que he trobat alguns bolets, segurament m’han esperat en aquestes dates ja tant avançades per que jo els pogués agafar.
El camp estava preciós, la pluja de la nit anterior feia que els colors fossin més vius que mai, l’olor a terra humida i el brillar dels solcs acabats de llaurar, junt amb l’aire pur i la llum neta d’aquell sol, de finals de novembre una mica tímid però brillant, feia que donés gust passejar.
Allà a la vora hi havia un ramat, aviat hauria d’emigrar a terres més càlides, però ara encara donava al paisatge aquell punt de vida. Algun corb voletejava pel damunt, deurien pensar que on mengen les ovelles ells també hi trobarien quelcom.
Els pins alts i majestuosos plens com sempre del seu ramatge i fullatge verd contrastaven amb algun arbre de fulla caduca que groguenca s’anava envellint fins arribar a caure.

Comentaris

  • Agraïments[Ofensiu]
    Imma Cauhé | 28-11-2014

    Frederic, tens raó jo ho faig com tu, però va semblar-me que quedava més poètic descriure-ho al revés. Gràcies pel teu comentari.

    Mª Rosa, la Natura és un cau immens d’inspiració. Gràcies per comentar-me

  • Amb l'excusa del bolet[Ofensiu]
    frederic | 27-11-2014

    En el meu cas és al contrari; els bolets són l'excusa i aquesta passejada tan sensorial és el premi. Gràcies pel teu relat, Imma, i pel teu comentari tan motivador.

  • Rovellons[Ofensiu]
    Mª Rosa Pi Piqué | 26-11-2014

    Al bosc s'hi troben bolets, però també inspiració, com tu li has trobat.

l´Autor

Foto de perfil de Imma Cauhé

Imma Cauhé

36 Relats

93 Comentaris

27371 Lectures

Valoració de l'autor: 9.82

Biografia:
Mestre i Psicòloga.
Sempre havia estat la filla de... la germana de... he hagut de aferrar-me a la meva identitat, construir-me el meu jo.
Sóc diversa, activa i entusiasta. Sé que no pinto massa bé, que no escric massa bé, però he decidit que aquesta sóc jo i m'agrada que ho sàpiga la gent que vulgui coneixem.
M'agrada viatjar, llegir, escriure, pintar, estar i xerrar amb els amics, i fins i tot tenir un hort, i la informàtica, aquí alguns dels meus blogs.

http://imma-concepcion.blogspot.com.es/ varis
http://immacauhe1.blogspot.com.es/ pensaments i vivències
http://imma-cauhe.blogspot.com.es/ hort