Calzes d'amor (haikus recull)

Un relat de: salvatore vinyatti

I
Ets pètal d'amor
lligat al calze floral
dels meus sentiments

II

Soldat a la flor
totes les fulles verdes
són plenes d'olor.

III

Flaire, sensual
sensació a flor de pell
l'ànima omple.

IV

Ets pètal d'amor,
jo, sóc imatge teva;
curulla, fidel.

Comentaris

l´Autor

Foto de perfil de salvatore vinyatti

salvatore vinyatti

227 Relats

336 Comentaris

372002 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Graduat en Arts Aplicades, decorador i dissenyador de mobles,actualment administratiu. Tinc interessos artístics, literaris i socials. Editor de butlletins de varies associacions veïnals, i de dones ( A.Veïns) Animador sociocultural i dirigent veïnal. Tinc interessos poetics i organitzo el Premi Grau Miró de relats hiperbreus a través de la A.Veïns del meu barri. Els meus poemes expressen temes d'amor,defensa de les dones i infància, temes socials, contra la guerra i també relats i poemes erotics.
( tanka/hayku/poema triangular/ etc. La literatura és el meu últim estadi artistic el qual desitjo poder i assolir-lo amb satisfaccions i amb més coneixements culturals per al gaudi de la meva vida personal i artistica.