Calma

Un relat de: uRaNiA

La calma, quan arribi apaivagarà els ombrívols paisatges recòndits dels meus pensaments.

Calmarà, oh, sí!, tot allò que m'afligeix; i el silenci, l'alba, la foscor… existiràn allà on la mirada no arriba, però sí, la calma.

En calma, on la pertorbada emoció dominada per altres sentits arrelats en el desig mort de donar-los llibertat, ploraré per l'enyorança que brollarà de l'esperança perduda.

Llavors, en aquesta calma, el temps es detindrà, la vida em cridarà, la nit morirà i jo em perdré. Demà, en aquesta calma, em desfaré d'assossec. Demà, em tornaré a trobar.

Demà…

Comentaris

  • Calma[Ofensiu]
    Selkis | 24-10-2005 | Valoració: 10

    Ay, la calma! Si tenguessim la serenitat suficient pero observar el mon i moure'ns per ell, potser les coses serien molt diferents sempre, els problemes es solucionarien abans, la tristor seria més dolça, l'alegría no es cremaría tan aviat... En fi, la clama i la serenitat és algo que jo busco molt.

  • Calma[Ofensiu]
    kispar fidu | 30-04-2005

    Tranquilitat amb nosaltres mateixos. Temps per gaudir de petits detalls. Espai per poder ser nosaltres. Calma. El nostre lloc. Trobar-nos. Mirar el nostre rumb. Girar el cap enrere i observar el nostre camí. Gaudir d'uns petits instants amb la ment tranquila. Sense preocupacions. Calma.

  • Mmmmmm...[Ofensiu]
    Larry | 20-04-2005 | Valoració: 10

    Anava navegant, somniant en trobar un... text com aquest... i pensant en quina esquena pot suportar tant de dolor...

  • Potser demà...[Ofensiu]
    Llibre | 20-04-2005

    quan arribi la calma, la veu poètica es retrobarà, i quedarà deslliurada de "tot allò que m'afligeix".

    Aleshores podrà submergir-se en el pou "on la mirada no arriba, però sí, la calma." I els pensaments també quedaran deslliurats de "els ombrívols paisatges recòndits".

    Salut!

    LLIBRE

l´Autor

Foto de perfil de uRaNiA

uRaNiA

5 Relats

31 Comentaris

11692 Lectures

Valoració de l'autor: 9.90

Biografia:
Urania, musa de la astronomia, anava acompanyada d'un globus terraqui i d'un compàs per a mesurar-lo. El seu nom significa "la celestial".

La seva mare, Mnemósine, filla d'Urà ("el Cel") i de Gea ("la Terra"), és la cinquena esposa de Zeus, precedida per Metis, Temis, Eurínome y Deméter, i predecessora a la vegada de Leto y d'Hera. El seu nom significa "La Memòria".

Zeus s'uní a Mnemósine durant nou nits consecutives i el fruit d'aquestes unions foren les nou Muses, nascudes en un part múltiple.

Urania és la última de les muses.


Tot just he demanat un apartat en català a bibliotecasvirtuales.com, on pretenc fomentar els tallers on-line de texts en català... Per no només dir-nos: "M'ha agradat molt, és fantàstic..." i demés. Si no per traballar-hi de valent i millorar cada dia més...

Qui vulgui participar: www.bibliotecasvirtuales.com/comun/foros/. Allí trobareu un apartar en català... Registreu-vos...

Salut!!