Cada nit

Un relat de: elviira

Vaig carure per un forat. Estava espantada, no sabia on era. Vaig veure una llum, eren unes ales de fada.Vaig intentar tocar-les, sentia com si haguessin de ser meves , que em pertanyien.Una espurna va córrer finament sobre la meva mà. Vaig col.locar les ales sobre la meva espatlla: em sentia segura, protegida... Vaig respirar fort i vaig començar a volar sobre un bonic bosc amb altes plantes de colors pàl·lids. Volava segura damunt un paradís, era una cosa maravellosa!... Em vaig despertar, eren les set del matí. Cada vespre somio el mateix, la mateixa història , la mateixa fantasia.

Comentaris

  • És un somni deliciós[Ofensiu]
    iong txon | 04-09-2010 | Valoració: 10

    Quina sort si el relat és autènticament autobiogràfic i es repeteix sovint un somni tan bonic. És un d'aquells somnis que segurament t'agradaria saber interpretar com feia Josep. Parlant de Josep, fill de Jacob, et recomano una lectura: Gènesi 37: 5-11. Segur que pots trobar una Bíblia que estigui al teu abast.

    El poema és curtet i té el mèrit de deixar una sensació molt agradable amb un nombre de versos molt petit. Això si, ens farà una mica d'enveja si no podem tenir somnis tan bonics com el teu!

    Espero que segueixis escrivint, especialment quan tinguis sentiments per compartir tan positius com aquest somni. I que no te'l venguis mai.

    Quim