Lúltim missatge

Un relat de: elviira

Estava estirada al llit de la meva habitació amb el móvil al meu costat.Esperava la teva cridada , estava desesperada , ja no sabia que pensar... estava cansada d'esperar-te una vegada més.
Vaig agafar el móvil i vaig endollar els auriculars . Vaig mirar les cançons que tenia guardades. Vaig posar la primera que em va passar pel cap... era massa animada i no era massa adequada pel que sentia en aquells moments. Vaig passar a la següent ; era una cançó bonica , romàntica , tan bonica que dels meus ulls angustiats van començar a saltar les llàgrimes, em recordava massa a tu.
Vaig aturar la música , em vaig retirar els auriculars i vaig tancar els ulls.
Quan els vaig obrir ho vaig tornar a veure tot clar .Estava cansada d'esperar ,em vaig donar compte de que si no et tenia treies la pitjor persona que hi ha dintre meu i que ni tnt sols puc escoltar una cançó a gust.
Vaig collir el móvil , et vaig enviar un misatge , en ell vaig expresar els meus sentiments i et vaig demanar que perfavor no em contestesis , però molt rar va ser que al cap de dos minuts despues ja em cridaves. Però no , ho pots tintentar per tots els medis del món que jo no vull tornar a acabar ferida.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer