Bocins d' intimitat

Un relat de: indadaptada II*II

Avui m'he trobat a la Marta pel carrer després de molt temps. Hem anat a prendre un cafè m'ha explicat que ha tallat amb el Pau i ha estat mitja hora plorant.

Desprès he anat a la Perruqueria la Cinta m'ha contat totes les aventures i les desventures del barri. El carnisser casat amb la peixatera se'n va amb la noia del forn.

Ahir vaig estar amb el Joan em va dir que durant temps havia estat dubtant, però ara n'estava convençut li agradava el Pau.

Al bar mentre l'Eudal prenia una canya fresqueta com la de cada dia, m'explicava les notícies del dia anterior, mirava descaradament la Sílvia i feia partides a la màquina escurabutxaques per calmar la nit; he trobat el pare i el Miquel al lavabo.

Al pub he reconegut el Miquel sobre unes grans plataformes, un vestit extravagant, uns llavis seductorament vermells i una cabellera llarga i rutllada intentant seduir a la Maria que sota aquella dosi de color hi ha caigut de ple.

El Pau ha vingut desesperat buscant-la després de molt temps havia deixat la Marta i ja podria sortir amb la Maria a plena llum del dia.

El Joan ha vingut a casa, mentre em vestia i amagava el Pol en aquell racó de pis que només sé jo. Després de noves confessions hem acabat bevent de les fonts de plaer, sota la mirada atenta del Pol, que encara m'ha agradat més.

Al pis del costat l'Eudal ha anat arreglar-li la llum a la Cinta i mentre ella es repassava el maquillatge i es tornava a pentinar, innocent pensava l'Eudal; el pare i la mare ho han deixat. Quan l'Eudal marxava la Cinta ha trucat al Xavier per anar a passar la tarda però faria tard perquè estava reunit amb la Maria.

La mare ha vingut a casa desesperada vessant llàgrimes com a raigs fins que quan he calculat que l'Eudal sortia del pis del costat l'he fet baixar. Dues hores més tard m'ha trucat, la veu era una altra, es veia amb ganes de seguir endavant.

De nit la Maria ha vingut al bar a dir-me que ha conegut el Xavier, que li porta deu anys però és tot el que mai ha tingut. Quan marxava he vist com darrera la porta tancada besava tímidament la Sílvia mentre aquesta s'abaixava les calces sota el vestit.


"Més o menys tothom s'equivoca
i s'enreda amb qui no toca"


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de indadaptada II*II

indadaptada II*II

3 Relats

2 Comentaris

2618 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
"Vaig nèixer en un mes de maig,
vaig crèixer amb els ulls tancats
fins que algú em va despertar.
Vaig veure que era el meu present,
vaig veure que m'estaven fent.
I ara no canto per cantar,
ara canto per fer pensar."

Obrint Pas.



Qui perd els orígens per la identitat, per això cal escriure, per no oblidar tot allò que ens han furtat i per aprendre a lluitar a través dels somnis.