SANT DE VICENÇ DE GUALBA, ARA DE LA ‘DIPUTACIÓN PROVINCIAL DE BARCELONA’. VALLÈS ORIENTAL / BAIX MONTSENY

Un relat de: Antonio Mora Vergés
Quan retratava Sant Vicenç de Gualba, la competència per al seu manteniment pertocava ja a la DIPUTACIÓN PROVINCIAL DE BARCELONA.

L’església romànica fou consagrada l’any 1099

Reformada al segle XV, amb capelles laterals que li formen altres naus laterals, encara en èpoques posteriors se li afegiren cossos moderns a la part del davant i es perllongaren les naus de les capelles tardo-gòtiques, cobertes amb nerviacions i la capella de la Mare de déu, amb mènsules esculpides.Entre els anys 1959-1961 es va restaurar la façana i el sector de l'absis, que té dues fornícules per a altars dins els murs que donen al presbiteri.

http://www.cosital.es/ultima-noticia/631-proyecto-de-ley-de-racionalizacion-y-sostenibilidad-de-la-administracion-local.html

M’explicaven que aquesta reforma pretén afavorir – descaradament – als que ‘tradicionalment’ tenen vincles ‘ foscos amb el PP.

Els mal dit ‘Populars’ es cobrien de gloria eliminant la ‘ Justícia Universal’, l’excusa dels xinesos, permetia l’alliberament de les elits del tràfic de drogues, de persones, d’armes ,... costa de creure que tot això no tingui una contraprestació, oi ?.

http://politica.elpais.com/politica/2014/01/26/actualidad/1390748716_593371.html

El vent suau que baixa del Montseny, semblava repetir les malediccions contra el PP, com fa una bona part de la ciutadania, costa de creure que l’acció de Déu no es mostri davant de tanta iniquitat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Antonio Mora Vergés

Antonio Mora Vergés

6857 Relats

1145 Comentaris

5261219 Lectures

Valoració de l'autor: 9.68

Biografia:
Antonio Mora Vergés, l'Argentera 1951, col·laborador del setmanari La Forja de Castellar del Vallès, Nova Tarrega, de Tàrrega , Diari de Sabadell, La Tosca de Moià, El Balcó de Montserrat de Vacarisses.
Editor del blog :
coneixercatalunya.blogspot.com ,
col·laborador de les pàgines web www.guimera.info, i els diàris digitals de : www.moianes.net
http://www.naciodigital.cat/manresainfo/
http://www.naciodigital.cat/llusanes/
http://www.naciodigital.cat/elripolles/
http://www.baixllobregatdigital.cat/
e.mail mora.a@guimera.info
e.mail amora@moianes.net
email guimera.mora@gmail.com