Aquell dia, és difícil d'oblidar

Un relat de: Estel Corbera
Aquell divendres vaig agafar el tren direcció a Barcelona, ell, m'esperava allà després de un dia llarg de classe a la Universitat. Varem anar fins el port, on passejant per aquell llarg pont observava el reflexa de les llums a l'aigua, el va i bé de l'aigua mentre ell, el meu costat caminava. M'insinuava que li agafés de la mà però no volia, tot i que me'n moria de ganes, volia sentir el seu tacte a les seves mans. El volia abraçar, però se'm feia impossible amb la multitud de gent que corria per aquelles hores. De camí a casa, finalment no vaig contenir les ganes de agafar-li de la mà i estrènyer els seus dit contra el meus així que de tot d'una vaig agafar-li la mà i ho vaig fer. Em mirava de reüll observant el meu rostre i em va veure que jo també el mirava, de tot d'una li vaig preguntar :- Què vols?- de la seva boca un somriure en sortí i em va respondre:- A tu et vull!-. Aquells moments sentia que la meva sang s'accelerava, aquelles paraules ressonaven dins el meu cap una i altre vegada. -Ja em tens- vaig respondre de seguida sense la necessitat de pensar el que podria pensar de mi. Els meus ulls brillaven com les estrelles d'aquella nit, la seva olor estava present en tot moment. També recordo que li vaig donar una de les meves preferides samarretes de les quals a ell li agradava molt, així que vaig obrir la bossa i li vaig regalar. No em va fer un petó, no, me'n va fer tres. Els recordaré, ara i sempre.

Comentaris

  • l'enamorament...[Ofensiu]
    joandemataro | 19-05-2011 | Valoració: 10

    és meravellós i mai s'oblida...
    bon relat estel, et felicito perquè descrius molt bé els sentiments i les sensacions del moment

    Per cert no sé si ja ho has fet però et convido a dues coses:

    1) A participar , junt amb els més veterans , els nouvinguts, els més joves, homes, dones, quitxalla... , al nou repte de minirelats( d'una llargària d'un full, per una sola cara , més o menys ) al fòrum de RC.

    Aquí et deixo l'enllaç on ho explica tot i on pots penjar el teu escrit:
    Rdm nº 1

    2) A llegir, si et ve de gust és clar, les últimes entrades que he penjat al meu blog. Els nous escrits : El Gran Sallent I Esquerda al granit

    T’hi espero .
    Gràcies per endavant
    Joan

l´Autor

Estel Corbera

8 Relats

3 Comentaris

9290 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
Tinc poca experiència en la vida per el que fa escriure, es un hobbie i no hi ha dia que no agafi un boli un paper i escrigui algo. Espero poger-ne publicar més!