Amos del nostre plaer...

Un relat de: Libi
Quan vas sortir de la dutxa, un petit sender de veles blanques i perfumades s'obria davant teu.

"Segueix-me" deia en un petit paper.
Com sí d'un joc es tractés compleixes les ordres i et deixes guiar per l'aire perfumat en un vol cap a mi. Olors a encens a l'habitació...voles cap a la meva olor.

La nit havia caigut i la llum era tènue. Entres a l’habitació a poc a poc i gairebé d'una forma imperceptible sents la lleu carícia de l'aire que exhalo entorn al teu coll fent-te sentir un calfred. La teva pell es fa més sensible a les carícies que dels meus dits comencen a brotar. Al passar la gemma dels meus dits, un sobtat desconcert inunda el teu ser deixant-te rendit alhora que prest a compartir el delit dels mateixos.

Et gires per gaudir d'aquest plaer per tot el teu cos i trobes el meu rostre sobre el teu pit que enfila la llengua sobre el teus mugrons endurits pel plaer que es fa cada vegada més patent.
La meva cintura es balanceja desitjant fer d'ella el bosc encantat on fer-te perdre i portar-te a l'èxtasi dels nostres sentits. Reconeixes el desig que es manifesta i vols descobrir els racons secrets del bosc, allí on la llum traspassa les branques que es reflecteixen en la meva pell.

Anem a oblidar-nos del sexe convencional, oblidem totes les pautes i obrim la nostra ment. Creiem una trobada relaxada i sense presses. Venerem l'èxtasi buscant el plaer més perllongat a través de la delícia dels gaudis sensuals.
Vull convertir-me en la deessa, que dóna i rep energia. Capaç, a través dels meus encants, de despertar l'erotisme en tu.
Visquem aquest moment amb total consciència a la recerca del nostre plaer i satisfacció.

Sento el teus gemecs mentre et corbes sumit en la profunda bellesa que et dedico i que et porta fins al plaer més sublim que t'ofereixen els meus llavis en el teu tors nu, pell llisa, neta, lluent, mugrons petits i bruns que s'encenen en fregar-los amb les gemmes dels meus dits. El nostres cossos s'encenen.
Llisques les teves mans per la meva esquena fins a arribar a les natges que estrenys amb força, mentre els teus llavis ferms i sedosos es posen en els meus i la teva llengua s'introdueix amb elegància en la meva boca.
Les nostres mans recorren els nostres cossos, en un joc lent i suau, delectant-se en cada porus de la nostra pell. M'observes, et miro.

Agafo les teves mans i t'acompanyo en un camí descendent cap al sòl. Coixins, fruites pelades i cava ens esperen per als moments de descans.
T’asseus amb les cames obertes, genolls tocant el terra i talons un enfront de l'altre. Em col•loco sobre tu i t'abraço amb les meves cames. Sentim la nostra respiració i mantenim un ritme acompassat. Quan jo exhalo tu inhales, respires el meu aire i jo el teu. Ens fonem en un sol ésser, tanquem els nostres ulls i deixem la ment neta de pensaments.
Moviments lents estenen al màxim les nostres sensacions. Ens convertim en amos del nostre plaer i som una font inesgotable de goig. Escoltem els nostres cossos i connectem els nostres esperits.

Les meves mans acompanyen als meus ulls, baixant per les teves galtes i recorrent el teu llarg coll. Moviments llargs i circulars, com si mai abans ho hagués fet. Em prenc el meu temps per acariciar-te, jugo amb la teva pell per temps infinit.
Baixes les teves mans per les meves costelles i dibuixes la meva escultura, el meu melic. T'apartes per mirar-me i quedes atrapat davant la meva bellesa i el que et faig sentir.

Els minuts passen sense deixar de tocar-nos. Ens acariciem, ens besem lentament...
T'excita la meva forma de tocar-te, gaudint cada instant, gaudint de l'olor dels gemecs, dels moviments, de la humitat, de la pell i del seu tacte.

Segueixo damunt de tu, amb les cames envoltant la teva cintura, ofegant el teu sexe contra el meu ventre i movent-me amb lentitud, amb sensualitat, fent que els meus pits es moguin com a plomes. Elevo les meves natges, agafo amb la mà el teu sexe i ho introdueixo dins meu. Penetració estàtica. El teu penis es queda immòbil dins de la meva vagina mentre ens continuem acariciant suaument. M'agafes de la cintura, et poses de gatzoneta amb gran flexibilitat i resistència i inicies un balanceig que acompanya la penetració.
Amb un perfecte control dels meus músculs vaginals començo a fer massatges al teu penis. La teva erecció creix i es fa més intensa. Contrec els meus músculs de forma intermitent, augmentant la força i la rapidesa. Em converteixo en una perfecta “agarradora”. Perdem la noció del temps en la medusa que acabem de crear i gaudim de diversos orgasmes múltiples sense arribar a la teva ejaculació.

Extasiats per l'estat íntim de possessió eròtica perllongat per l'èxtasi mental, tornes a alçar la meva cintura deslligant els nostres sexes i m'acomodes estirada a terra. Ens oferim una fruites i unes copes de cava. Fresc elixir que baixa per les nostres goles lubrificant la seva sequedat.

Recolzats a terra mantenim una posició de romanç, un cara a cara que permet crear una situació atractiva i excitant novament.
La proximitat dels nostres rostres i la comoditat dels nostres cossos crea un nou contacte íntim i et fa adquirir una posició dominant quan entrellaces les teves cames sobre les meves.
La meva mà dreta envolta el teu coll i juga amb els teus cabells. La meva mà esquerra comença a tocar les teves natges i el teu anus.
La teva mà dreta sosté el meu coll elevant el meu cap fins a xocar amb els teus llavis que besen la meva boca. La teva mà esquerra frega la meva cintura en una travessia descendent cap a la meva cuixa, cap al meu genoll i torna a pujar lliscant-se entre les meves cames. Els teus dits es mouen suaument i els meus llavis vaginals els besen. Dónes uns copets sobre el meu clítoris, movent-ho en petits cercles, fent dibuixos sobre ell, de dreta a esquerra, de dalt a a baix, una i altra vegada...la teva erecció és molt forta, la meva mà pressiona el teu periné.
Obres les meves cames, agarres el teu sexe i m'ho introdueixes a poc a poc dins de la vagina.
Et sento molt a poc a poc amb envestides profundes. El teu sexe frega en les meves parets vaginals, entrant i sortint, una i altra vegada....el plaer recorre la meva ment.
Envesteixes amb força, aixecant-me el pubis. Amb les teves mans subjectes les meves natges, traient i ficant el teu sexe en el meu interior, rapidament...estens al màxim les meves sensacions, la teva consciència s'expandeix i alliberem la nostra energia a través del sexe conscient.

Quan ets a punt d'arribar a l'ejaculació t'apartes, m'abraces i em beses...escoltem els nostres cossos, respirem com un sol ésser, controlem la nostra ment i gaudim de l'èxtasi mental i sexual que ens porta a nivells de consciència superiors donant pas a múltiples orgasmes interiors que floten en una habitació que fa olor de desig.

Quan els primers raigs de sol apareixen darrere de la finestra, els nostres cossos estan esgotats però continuen excitats. Alces el meu cos i ho inclines cap endavant. Recolzo la planta de les meves mans a terra, agafes la meva cintura i em prens per darrere per sorpresa marcant la cadència de la penetració.
L'angle d'obertura de la meva vagina és limitat provocant una sensació d'estretor molt agradable. El teu sexe entra i surt de la meva vagina al seu gust acariciant el clítoris en les sortides més audaços.
El teu camp visual abasta el meu anus, els meus glutis i la meva esquena...zones altament erògenes per a tu.
Trenquem el silenci de l'alba amb els nostres gemecs per arribar els dos a un orgasme extraordinari que ens embogeix, irrepetible........ara la teva essència exparcida es barreja amb el meu elixir i els nostres cossos defallits cauen al sòl unint les nostres ànimes per sempre.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer