Amor d'estranquis

Un relat de: ORIOL

Amor d'estranquis és el que m'has fet viure. Trobades de matinada, quilòmetres fets i desfets a altes hores només per tenir-te a prop. Tens una filla i en vols una altra. Està en camí. No et fa feliç. No ho dius. Però m'estimes. Si no no faries tot el que fas. No hauries fet tot el que has fet. Amb ell et lliga el poder dels diners i la seguretat d'una vida resolta. Amb mi no et lliga res o potser massa. T'estàs enamorant, encara que sigui d'estranquis. No ho vols reconèixer, encara que sigui d'estranquis. Trucades d'amagat, cartes d'amor anònimes. No ho pots amagar. Ell sap que existeixo. Sap d'on sóc. Sap com em dic. Però ell no sap que jo t'estimo molt més que ell. Ell no ha sabut mai estimar-te. Ell no ha sabut mai fer de pare. Jo no he sigut pare, però vull aprendre'n al teu costat. Trucades interminables quan ell no hi és. Converses llarguíssimes quan ja dorm. El veus poc. Treballa molt, però a tu ja et va bé. I a mi també. No t'ho negaré. Això de l'amor d'estranquis m'agrada.
No seré pare aviat, però ell no t'estima, i tornarà a ser-ho. Jo, en canvi, t'estimo i encara no he pogut ser-ho. Ell té diners, jo no. Ell et permet viure sense treballar. Jo t'hauria de fer treballar per poder viure. Ell no t'estima, però jo sí. T'agrada el meu cor, però físicament no et desperto res. Ell no té un interior exemplar, però t'ha despertat un no sé què dins teu quan t'ha demanat per casar-te. Ell ens ha vist parlar per telèfon. N'és conscient. Ell sap del cert que no deixes la casa mai tan neta. Ell sap quan tens visites. Ell sap que el vostre negoci t'importa poc. Ell sap que el que et diu el cor, t'importa massa. Ell intenta complaure't amb regals. Tu saps que els regals no ho són tot. Avui he sabut que el vostre segon fill portarà el meu nom. Avui he sabut que el nostre amor d'estranquis no morirà mai. Avui,com sempre, la nostra trucada ha acabat de manera sobtada dient: "He de penjar. Ja ha arribat". No busqueu mai l'amor a estranquis, deixeu que a estranquis l'amor us vingui a buscar.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

ORIOL

55 Relats

64 Comentaris

49159 Lectures

Valoració de l'autor: 9.70

Biografia:
Vaig començar a escriure com a afició i ara s'ha convertit en una de les meves principals passions.
Escriure per mi ha estat la manera de transmetre tots aquells sentiments i totes aquelles sensacions que massa sovint no sabem fer arribar cara a cara.
Escriure és el meu petit tresor. Poca gent sap que el tinc, poca gent el coneix, poca gent l'ha llegit però ja des d'ara vull compartir-lo amb vosaltres que sé que m'entendreu. Aquesta és només la meva autèntica felicitat? I la vostra?
De petit, mon pare sempre em deia que el "llegir no et faci perdre l'escriure". Ara només puc dir que "l'escriure m'ha fet perdre el llegir" I me'n alegro que així sigui. Vaig néixer a Barcelona ciutat el febrer de 1974, i des de ben petitet. m'ha captivat el món de les lletres. Acostumo a escriure sobre vivències, pensaments i sensacions que porto en el meu cor.Voler veure el que escric, és voler coneixe'm. Deixar-se captivar per la tendresa d'una paraula és voler estimar. ORIOL
E-mail: oriol1202@gmail.com