Ainulas

Un relat de: Solrak

Avui volem que conegueu als ainula. Els ainula són una de les races més importants de Solrak. Són els homes d'aigua. Dominen els mars i els llacs, on viuen apartats de tot a les seves ciutats. Tenen una gran força i importancia a Solrak, doncs recordeu que els mars a Solrak ocupen la major part del territori.

Els ainulas es creuen superiors als homes i no volen tenir relacions amb ells. Així ha sigut desde que tenen memoria, però en els últims temps els joves ainulas s'estan relacionant amb aquests, sota les queixes dels vells savis.

Ocasionalment els ainula mantenen relacions comercials amb els homes de la terra, doncs els seus recursos són limitats, tot i que el seu regne és enorme.

No tots els ainula són igual. Hi ha homes d'aigua dolça i homes d'aigua salada. Els homes d'aigua salada són menys amistosos, doncs el seu regne és molt gran i no necessiten tant dels homes com els d'aigua dolça, que viuen als llacs (aquests són més extrovertits perquè tenen influències dels follets).

Alguns ainulas de l'aristocràcia tenen uns aparells coneguts com "caçadors de llum", que són d'una tecnologia antiga i gairebé desconeguda que s'ha anat perdent amb el temps i que ara no poden controlar. Els caçadors de llum permeten portar llum a les profunditats de les ciutats ainules.

Però per als ainulas últimament hi han coses que no estàn funcionant com tothom recordava. Els temps dels ainules canvia i d'una forma o d'altre tots en són conscients.

Com a tot Solrak hi han llegendes que circulen, rumors que parlen, d'una forma molt boirosa, d'un escollit que és fill de tots i d'enlloc a la vegada, un desconegut sense terra, sense arrels.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Solrak

4 Relats

8 Comentaris

3944 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75