Aigua (Infidelitat)

Un relat de: eva

Són dos quarts de set i l'Isaac surt per la porta, com cada dia, com cada dia des de fa dos anys. I és, per mi, el moment exacte de la dutxa, com cada dia com cada dia des de fa dos anys. Deixo caure la camisa de dormir damunt del terra de pedrís. Té una obertura tan gran que no cal treure-me'l pel cap, amb un lleuger gest de la meva mà és suficient per quedar-me nua un dia més. Obro l'aixeta, sempre en el punt just, l'aigua calenta, molt calenta, paso els meus dits encara eixuts per sota. Comprovo que no em cremaré i, en un gest encara mig adormit, m'endinso dins
d'ella. L'aigua em cau damunt com una pluja de tempesta. Noto com se'm mullen ràpidament els cabells i com va descendint pel meu rostre. Ja no puc obrir els ulls i respiro amb dificultat. Entreobro els meus llavis i deixo que l'aigua m'entri per la boca. De seguida sento que va baixant entament per les espatlles i els pits, com sempre erectes, i segueix el seu curs de gravetat fins que aconsegueix mullar-me tota: els malucs, les cames i el sexe. Em quedo immòbil gaudint d'aquest plaer matinal cinc minuts més. M'asseco, ja arribo tard a la feina. M'asseco de nou...

Truca l'Isaac. Vol parlar-me de la factura de l'aigua.

Comentaris

  • No cregues...[Ofensiu]
    F. Arnau | 05-01-2007 | Valoració: 10

    Al pas que anem, això d'estar-se cinc minuts més a la dutxa, serà una de les infidelitats més perseguides i castigades.
    Bromes a banda, el relat m'ha semblat magnífic i, espere, que d'ara en davant et prodigues molt més per continuar gaudint de la teua narrativa.
    Una forta abraçada!
    ... i que aquesta nit, els Reis et porten moltes coses bones.

    Francesc

  • Sensualitat[Ofensiu]
    octubre10 | 04-01-2007

    En un relat tant curt és difícil crear una atomòsfera de sensualitat com la que has aconseguit amb l'aigua, alliberadora i prenedora del teu cos. Molt suggerent i molt obert el final, per estimular la imaginació del lector, al que deixes amb ganes de més.

l´Autor

eva

9 Relats

15 Comentaris

11670 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50

Biografia:
Diuen que qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència,
Diuen que la realitat de vegades supera la ficció
Segur?
Escriure, llegir, imaginar, tres verbs que ens evadeixen tantes vegades del mon real, i dins el mon que vivim pot haver res millor?