Agraïda...

Un relat de: Sigrid
Gràcies.

Si, pensant desde la calma que m’ofereix la foscor de la nit, amb una lluna creixent impresionant, te de donar les gràcies...
Perquè m’has fet adonar que la “perfecció” de la meva vida no era tant perfecte, ja no per la paraula perfecció sinó per la paraula vida... si, en efecte estava en ella, vivia, però m’havia oblidat de disfrutar-la, savorejar-la, sentir-la... ja no m’aturava a gaudir de cada moment, d’apreciar les petites coses que passaven cada dia... sinó que ho havia convertit en monotonia i rutina tots els meus actes i pensaments... havia deixa’t d’escoltar els crits del meu interior, els que em demanaven que tornés a ser jo.
Per tot això et dono les gràcies, per aturar-me, per fer que em parés, per ensenyar-me camaninar sense anar en cap direcció en concret i sense evaluar el temps que era necessari per fer-ho i per poder començar una altra cosa...
Per obrir els meus ulls i fer que hi veiessin mes allà de la foscor...
Per recordar-me l’idioma del silenci...
Per explicar-me mil i una història amb caricies.. sense paraules...
I sobretot... per tornar-me a fer creure en la màgia i en la il•lusió dels sentiments... que encara hi ha persones en aquest món industrialitzat, un món que ens converteix en rutina, ens esclavitza del temps i pel temps..
persones que s’aturen, observen, senten, fan les coses amb calma, gaudeixen de cada dia... no pasen per la vida sinó que la viuen en tots el seus matisos!

per compartir amb mi tot això...
per obrir-me el ulls...
per deixar-me formar part d’un “moment” de la teva vida...
Gràcies!

Comentaris

  • Un cant...[Ofensiu]
    AVERROIS | 22-07-2011 | Valoració: 10

    ...a l'amistat, al amor. Hi ha vegades que tenim els ulls tapats i no veiem la realitat que ens envolta. Tan sols falta la persona ideal al costat perqué el tel desaparegui i la llum ompli les nostres vides.
    Benvinguda a relats en català.
    Una abraçada.

l´Autor

Sigrid

5 Relats

5 Comentaris

3591 Lectures

Valoració de l'autor: 9.50