Advertència des de l'Infern

Un relat de: Vatiman

Desperto. Finalment, desperto. On sóc? Ho desconec. Sang. És el sabor que roman a la meva boca. Sang enverinada. On sóc? Ho desconec. Tombat. Entre flames. A la meva dreta, un ser irreconeixible agonitza i xiuxiueja les seves últimes paraules. A la meva esquerra, l'abisme. Etern. Ombrívol. D'ell emanen crits de desesperació, de pànic. Qui és aquest ser? Què intenta dir-me?

- Has despertat, per fi despertes.
- Qui ets?
- Els últims segons d'algú que coneixes.
- Com he arribat fins aquí?
- Els actes de la teva vida marquen el camí. El teu camí arriba fins aquí.
- Aquesta… és la fi?
- Per mi, ho és. I d'alguna manera, per tu també.
- Qui ets?
- Sóc una part de tu que mor avui.
- On sóc?
- No reconeixes el teu propi infern? Aquell que tantes vegades has imaginat? Aquell que en tants somnis ha aparegut? A la teva esquerra hi ha la caiguda eterna. Endinsa't en les seves tenebres i tot haurà acabat. Més enllà de on jo em trobo està el nou camí.
- És ara quan he de decidir?
- La teva decisió ja l'has pres, només has de donar el pas i abandonar aquestes terres.
- Qui ets?
- Una despulla del teu ser. Algú que deu morir per què tu puguis nàixer.
- Aleshores, sé el què he de fer.
- Adéu, jo.
- Adéu, vell amic.

Desperto. Ara ho recordo tot. Sang. És el sabor que roman en la meva boca. Sang enverinada. És el sabor de la traïció.


- Molts abans ho han intentat, però ningú fins ara ha tingut èxit. Aquesta advertència no us hauria de caure en l'oblit. Si jo fos un de vosaltres, tindria molt present el que us vaig a dir. No deuríeu temptar a la sort. No sabeu que amb foc no es juga? No. No crec que sigueu tan estúpids com per a cometre aquest errada. No. Que no us passi pel cap ni per un segon el fer-me qualsevol tipus de mal. No caigueu en aquest error… doncs em donareu el plaer d'assaborir la meva venjança més dolçament del que us penseu. No hi haurà futur per a vosaltres. No haurà demà. No hi haurà Déu en la terra o en el cel que detingui la meva ira. La meva revenja caurà sobre vosaltres com el martell que colpeja l'enclusa, com el raig que travessa la terra, com l'espasa que estripa la carn… Sempre estaré aquí, vigilant, després d'aquest cantó ombrívol, després d'aquesta porta entreoberta, observant cada moviment, cada paraula que surt de la vostra boca. Descureu-vos un segon, insensats, i obtindré per fi el meu recompensa. Freda, devastadora i definitiva.

M'aixeco. Sé on dec anar. Sé com fer el meu treball. Però tinc por. Por de mi. Ara no se qui sóc. No sé el meu límit… On estàs, raó, quan se't necessita? Que Déu es penedeixi de les seves ànimes, per que jo no tindré pietat de ningú, ni de mi tant sols.

Comentaris

  • Molt bo![Ofensiu]
    Nurithy | 23-12-2006 | Valoració: 10

    Si ho llegeixes... m'agradaria contiuar lleginte ;)

  • hola :)[Ofensiu]
    Tiamat | 28-07-2005

    bé, veig que ja t'han penjat el relat.. hmm.. No sóc conscient d'haver-te llegit res abans, no una història, si més no.
    Bé, doncs escrius força bé, encara que clar.. encara no puc valorar l'història en sí, perquè això només és una introducció. No et diré que m'entusiasmi.. quan et deia allò d'una manera d'escriure crua (no sé si ho vaig dir ben bé amb aquestes paraules..), no em referia ben bé això. Com més temps passa, més em cansen inferns, àngels i ànimes, a no ser que sigui per riure'm d'ells. Però això ja és cosa meva.. el relat està ben escrit, això no t'ho treu ningú (clar, amb una intel·ligència privilegiada com és la teva.. no podia ser d'altra manera!), i tinc ganes d'anar-ne llegint la continuació.

    (per cert.. traduit de l'espanyol, potser?.. en alguns llocs es nota. Sé on dec anar :P )


    Ah! mira això :$ (aix.. que em poso vermella..)


    Vinga, que em fa molta gràcia veure't pul·lulant per aquí! Si mai puges per Barcelona, avisa! Ja veuràs, que gran que m'he fet! ;)


    Laura


    P.D - una tonteria que no ve a cuento, però que he recordat tot de cop.. recordes aquell joc de mòbil, que lluitaven uns ninos? que hi havia la britni, en laurens, l'home mosca i tots aquells..?? doncs bé, durant uns dos-tres anys (se'm va espatllar aquest nadal), vaig tenir aquell mateix mòbil :P

l´Autor

Vatiman

1 Relats

2 Comentaris

872 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
La biografia no és més que una sinopsis de la meua vida, i la meua vida en si és una pelicula d'eixes d' Scorsese, on tot és tràgic després de ser bonic, on tot és tensió després d'un poc de relax... Així és la meva vida, ràpida, caòtica, sense pausa, amb alts, baixos, ves aquí, estudia allà... En fí, no crec que varie molt de la vostra...
"I va agafar l'ultima ruta... la ruta mes temuda... la de la seua mort... i els morts son els únics que han vist el final de la guerra..."

Últims relats de l'autor