A TAILANDIA - CULPA

Un relat de: Onica

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Avui estic molt trista. El pare i la mare m'han renyat molt i fins i tot el pare ha estat a punt de pegar-me; sort que la mare s'ha posat al mig. No és pas que no tinguin raó, ja ho sé. Aquell senyor s'ha enfadat i no els ha volgut pagar, perquè li he tocada tres vegades amb les dents i al final se li ha tornat petita. Ja ho sé que no ho he fet prou bé, però és que la tenia molt grossa i a aquesta hora del vespre ja em fan molt de mal les barres.
El pare i la mare m'han dit que haig de continuar treballant molt, perquè aviat em començaran a sortir pels al pubis i després ja no podran cobrar tant. Jo els he dit que no tornaria a passar i ja no m'han renyat més.

Comentaris

  • La veritat és que el trobo molt bo[Ofensiu]
    Florenci Salesas i Pla | 14-03-2007 | Valoració: 10

    He clicat el títol perquè m'ha cridat l'atenció (el trobo perfecte) i m'ha sorprès moltíssim.
    Em fa una mica de ràbia que aquest comentari soni com una exagerada adulació però penso que has trobat la quadratura del cercle i si t'ho escric rebento: impossible ser més subtil i bèstia, punyent i tendre, cru i el·líptic, tot a la vegada!
    M'ha semblat un exemple perfecte de com fer una denúncia mirant el problema de fons de cara, sense embuts, i alhora fer literatura d'alta volada fent servir els recursos més delicats.
    Magistral!