A l'ampit

Un relat de: Sardaukar

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Em desperto, una claror brillant inunda l'habitació, filtrada per la cortina blanca de la finestra.
Em giro i veig que no ets a l'altre costat del llit. Sento el soroll de la dutxa de fons.

És estiu i ben entrat mig matí. No tinc ni mòbil ni despertador ni res per saber l'hora. Millor. Són vacances.
Un dia molt clar i sense núvols, fa calor.

M'incorporo fent mandres i em poso dret. No porto roba. El terra fred és agradable, realment és un dia calorós.
Aparto la cortina a un costat i entra el sol, directe sobre la meva pell. Molt agradable si, però em fa venir encara més calor!
Obro la finestra de bat a bat i corre un airet que em refresca una mica. M'arrapenjo a l'ampit de la finestra i miro a fora. La vall es perd en un horitzó de camps boscos i altres colors, molt lluny alguna caseta decora l'escenari.

De sobte noto les teves mans a la meva esquena, no t'he sentit tornar de la dutxa. Respiro profundament, poc a poc, em sento a gust i tranquil.
Les mans avancen per sota els braços fins a davant del pit, unint-se en una abraçada. Noto que vas nua i tens la pell fresca i una mica humida per la dutxa. M'apretes buscant tot el contacte i arrepenges el cap al meu clatell. Tu també respires i tanques els ulls.

L'abraçada s'afluixa i es torna en carícies suaus amb la punta dels dits, resseguint-me el pit, els braços i baixant per l'abdomen. T'hi dediques una estona fent moviments amples i llargs... com si m'emboliquessin fils de vent.
El contacte del teu cos, premut a mi, els teus pits a la meva esquena, i els petons que comencen pel clatell i pel coll tenen un efecte evident.
Te n'adones quan baixes les carícies més avall de la panxa, i en comptes d'agafar-me-la hi ressegueixes els dits amb suavitat, fins la punta i fins a baix.

Segueixes els petons baixant pel clatell per tota l'esquena, pel mig de la columna i cap als costats, mentre t'ajups me l'agafes -per fi!- amb la mà i acabes d'arribar fins al terra amb els genolls. Amb el mateix gest amb la mà em fas girar, quedant jo d'esquena a la finestra i arrepenjat a l'ampit.

Mantenint la mà al seu lloc, em poses l'altre mà a la cintura amb els dits extesos i m'acarones de dalt a baix. Mentre ens mirem als ulls, comences a pujar i baixar suaument la mà que em té agafat, fent el gest lent però sencer, i notes com se'm contrauen els abdominals i trec l'aire per la boca... una esgarrifança de plaer, que amb el vent que segueix entrant per la finestra em deixa la pell de gallina.

Tu somrius, baixes la mirada i em petoneges al voltant de la zona, passeges els llavis i finalment obres la boca i t'acostes a la punta.
En comptes d'acabar el gest, et quedes al límit, amb la boca oberta i tocant-me en prou feines amb el llavi inferior. La mà segueix la seva feina i em tornes a mirar als ulls. La imatge és massa excitant i tenir-te tant a prop em desespera massa.
Moc la cintura intentant entrar i tu t'apartes i rius, veient que em tens encara més dur que abans i cada vegada més i més desesperat.

Ara si, mous el cap i te'l fiques a la boca, la teva mà es queda a la base, encara agafant, i la teva llengua rellisca per la punta i avall, dins la boca. Deixo anar un "uhmmmm" i arquejo la cintura, buscant més profunditat, però la mantens on la tenies. Quan em deixo d'arquejar mous el cap a un ritme regular i prou ràpid, saps que així acabaria ràpid de manera que al cap d'una estona comences a variar i et mous més a poc a poc, la treus i la llepes per sobre, jugues amb la mà, hi fas petons...


En un moment donat t'agafo la mà que s'arrepenja sobre la meva panxa i t'estiro amunt, tu que no ho entens gaire em mires i t'incorpores. Quan estàs ja dreta ens besem intensament, abraçats i magrejant-nos mútuament. Mentre dura el petó dono la volta deixant-te a tu d'esquena a la finestra, arrepenjada, et miro i somric. Mentre baixo pel coll i el pit fent mil petons, dic "ara et toca a tu...".

Ressegueixo els pits amb petons i llepadetes, passant d'un mugró a l'altre. Notes la saliva que es refreda i se t'endureixen una mica. Segueixo baixant i ara acabo jo de genolls, posant les meves dues mans sobre la teva panxa i fent-te petons fins a l'extrem màxim abans de tocar-te la teva part més sensible.
Ho tinc molt a prop dels ulls i de la boca, ho veig perfectament tot perquè vas completament rasurada.
M'encanta mirar-ho i acostar-m'hi i les olors es tornen intenses, terriblement excitants.

Acosto encara més la boca i t'hi tiro l'alè. Amb els llavis junts començo un joc de petonets al voltant, per les cames i la cintura i tornant cap al mig, sense arribar-hi mai del tot. A tu també et toca patir.
En un dels recorreguts passo per sobre la teva zona i girant una mica el cap de costat, t'hi faig petons per sobre. Obres una mica més les cames i arqueges la cintura, pronunciant amunt la muntanyeta perquè els petons puguin arribar més avall.
Agafant-te la part de dins de la cama amb la mà, vaig baixant els petons, superficials, fins que els llavis se'm mullen de tu. Torno a pujar, pessigant els teus llavis amb els meus, apartant-los una mica, i pujant mica en mica la mà que t'agafa la cuixa per dins.

Ara repeteixo el procés però traient la llengua, quan arribo a baix i noto el teu gust, torno a pujar passant-la pel bell mig, entre els llavis, només amb la punteta.

Segueixo amunt amb la mà i amb dos dits estiro cap a un costat la pell, obrint-te una mica els llavis, i deixant-m'ho tot a la vista. Miro amunt per trobar-te els teus ulls, i mentre em mires fixament trec la llengua i m'acosto fins a tocar-te. Sense deixar a mirar-te començo a moure la llengua però tu tanques els ulls, respires i aixeques el cap enrere.

T'aguantes a l'ampit amb les 2 mans, el cap penjant enrere i el cos dibuixant un arc perfecte des d'un metre de distància de la paret, on hi tens els peus, fins als cabells que s'esvaloten pel vent.

Tinc un genoll a terra, la meva mà dreta es manté per davant teu, i l'esquerra la tinc voltejant la cintura i agafant-te per la nalga, per apretar-te millor contra mi.

Et mossego els llavis, passo la llengua i xuclo totes les parts que trobo. Baixo el cap i de tant en tant també t'hi fico la llengua.
La mà que m'ajudava a apartar la pell es cola avall fins a buscar l'obertura amb la punta dels dits. Comença suaument amb la punta d'un, i de seguida segueix amb 2, al ritme de la boca, i després ja amb tres.
T'agafo amb força per darrere contra mi i això fa que notis més la llengua, i els dits cada vegada que entren i surten els fico més dintre teu.

Abans que et comencis a córrer, m'aturo i m'incorporo dret. Escolto la teva respiració accelerada i la teva mirada, descol·locada de plaer, m'excita increïblement.

T'agafo per la cintura i et faig fer mitja volta, segueixes arrepenjada amb les mans a l'ampit, però ara mirant cap a fora, amb el cos fent més un angle que no un arc.

M'acosto i amb una mà m'arrepenjo a tu i amb l'altre m'ajudo a trobar l'entrada.
Quan la tinc, poso les 2 mans a la teva cintura i començo a entrar, fins al final i tornant a sortir, a un ritme pausat, sense parar.
Cada vegada vaig accelerant al ritme que tu segueixes, deixant tots dos petits gemecs.
Finalment tu deixes caure el cap avall i et contraus fortament, en un orgasme entre crits i gemecs, moment en el que jo, sobreexcitat per veure't córrer i per la pressió de les teves contraccions, me'n vaig amb tu dintre teu, arrambant-te a sacsejades per la cintura, i caient finalment sobre teu, tornant-te l'abraçada per l'esquena mentre notes el sol i la claror a la cara.

Les meves mans t'acaricien, relliscant per la suor, passant pels pits i la panxa, tornant a notar l'airet que ens refreda, i te m'emporto abraçada al llit, on ens seguim petonejant i excitant mútuament: encara queda mig matí per davant.

20/01/06

Comentaris

  • FELICITATS![Ofensiu]
    nuriagau | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

    Núria Gausachs i Cucala

  • bufff[Ofensiu]
    laieta | 12-09-2007

    tu també saps fer tremolar el cos del lector! més que dutxes d'aigua freda... banys al mar en plena nit...

    laieta

  • Genial[Ofensiu]
    Perskrita | 30-09-2006 | Valoració: 8

    La veritat es que m'ha agradat molt, descriu tan bé el que un sent, ke res millor que un dia de vacances com aquest!

  • Molt bé[Ofensiu]

    Crec que és un text ben escrit i que té un erotisme elegant i directe. M'ha agradat.

  • Neus Gómez Silva | 27-05-2006

    Me l'he llegit 6 cops..M'encanta.

    :* Júlia

l´Autor

Foto de perfil de Sardaukar

Sardaukar

5 Relats

24 Comentaris

7504 Lectures

Valoració de l'autor: 9.38

Biografia:
En aquest compte hi tinc emmagatzemats alguns tresors personals (què son sinó els records dels moments - ja siguin bons o dolents - més intensos?)

Fins i tot, dec a aquest portal tot un seguit de vivències que mai m'hagués esperat ni imaginat i que ara també formen part d'aquests tresors.

Potser m'animi a publicar alguna cosa més, de moment però només he vingut a endreçar una mica la informació que hi tenia per aquí :D

https://www.facebook.com/pere.picornell
http://perepicornell.com