300!

Un relat de: sants78

Fa bastant de temps vaig trobar un punt de llibre d'una plana anomenada Relats en Català a un Ateneu de Sants que s'anomenava Mawla.

El vaig recollir per fer-hi un cop d'ull i veure de que anava, doncs de fa molts anys que vaig donant forma amb mots a tot el que es creua pel meu cap.

El cert és que el punt de llibre es va quedar a la motxilla (segurament per culpa d'alguna festa massa desfasada a l'Hamsa) i no el vaig retrobar fins al cap de cert temps.

Al barri havien crescut unes quantes grues més i la Mawla i l'Hamsa varen deixar d'existir per les polítiques urbanístiques del Districte.

Després de la descoberta vaig mirar la plana i el cert és que em vaig motivar bastant. Però quan vaig intentar donar-me d'alta vaig veure que no podia, (probablement a la meva conexió a Internet). Vaig trigar cert temps, però per fi ho vaig aconseguir i vaig publicar el meu primer relat.

En tot aquest temps he descobert amics (ja coneguts) entre els relataires, però també n'he fet de nous (virtual o de carn i os). M'he multiplicat creant-me alter-egos i he explorat les meves possibilitats als diversos camps. He llegit, he comentat i fins i tot he publicat dos contes a un dels llibres de Relats en Català. I ara em trobo aquí, al relat 300, mirant el camí fet, però esperant fer-ne molt més.

Gracies relataires!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de sants78

sants78

704 Relats

508 Comentaris

488594 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Colpejar un cop i un altre
fins trencar els vidres de la REALITAT.


agusgiralt@yahoo.es

[http://www.alliberantpoemes.blogspot.com]
[http://www.memoriadesants.blogspot.com]
[http://www.memoriadelpoblenou.blogspot.com]
[http://www.diesderauxa.blogspot.com]
[http://www.fotolog.com/psico2012]