Després del 24/7/04

Un relat de: Lídia

Avui penso que aquesta vegada sí, que he recuperat almenys la teva amistat i que amb això ja puc ser feliç, que tornem a tenir les nostres profundes converses que altres trobarien sense sentit, que seguim sent tant semblants i ens comprenem tant que podem endevinar i entendre el que pensa o sent l'altre només amb una paraula, amb un silenci, una mirada,... Ets la persona que més em coneix i jo qui més et coneix a tu, així m'ho confesses i jo me n'alegro infinitament. Fins i tot sembla que les coses tornen a ser com abans, fa més de dos anys, que m'estimes igual que jo a tu tot i estar amb algú altre. Ara la teva situació fa que ens veiem molt poc, però la trobada d'avui m'ha fet veure que això no importa, que seguim sent el més important l'un per l'altre, que tu ets el millor amic que puc tenir.

Demà crec tornar a la terra caient amb doble força de gravetat. Només et vaig poder veure una estona, l'única aquest mes, perquè la tenies lliure i ni la teva parella ni els teus amics de tota la vida l'hi tenien. Mai em preguntes com ho porto, no valores l'esforç que haig de fer des que vaig decidir recuperar-te com a amic i ho vaig aconseguir, no recordes el que a mi se'm va repetint cada nit, les dates més assenyalades, que tu vas fer que m'aprengués de memòria, del que hauria pogut ser una relació, del que va ser la millor que he tingut mai.

Passa el mes, i jo passo de plorar perquè no em fas cas a decidir que ja n'hi ha prou, que t'haig d'oblidar. Decidit: no t'escriuré més reclams d'atenció, no t'explicaré més com estic, intentaré no pensar més en el passat,... Vull i veig que puc centrar-me en altres coses, algun dia trobaré algú altre. Però llavors m'envies un missatge i torno a al·lucinar, encara més si allà hi diu que em trobes a faltar, i més si és amb tres signes d'admiració: "Sí, pensa en mi, l'importo!". I la resta del món desapareix. Penso que estava equivocada, que sóc massa egoïsta i poc comprensiva, que prou que fas tu d'aguantar les meves queixes,...
Et responc el missatge de mòbil amb un de doble o triplement llarg explicant-te el que em preocupa, interessant-me sobre el que recordo que et preocupava a tu l'últim cop, proposant la següent trobada i també algun comentari indirecte que et recordarà que encara sento el que tu ja no o potser sí.

Passen dos dies i no em respons, o ho fas amb un "Jo molt bé,...ja ens veurem o parlarem per internet algun dia". Torno cap a sota terra.
Però després d'un dia intens de fer com si no estigués destrossada perquè és el que toca per sobreviure, arriba la nit i et somio. Somio coses que ja han passat però el final és lleugerament diferent: et tinc a tu i passa el que només vam dir que podia passar però érem massa tímids com per començar. Tot és perfecte. Em desperto pensant en la mateixa obsessió que sembla que no s'acabarà.

Per què em tractes d'una manera que mai tindré clar que només som i serem amics? Realment voldria que ho fessis? Per què aquella tarda de juliol em vas dir que m'estimaves i ara no creus ni que t'agradin les noies?

Comentaris

  • Et llegeixo...[Ofensiu]
    natasha | 03-09-2006 | Valoració: 9

    ..i em vaig a mi fa un any!! Encara que sembli mentida és una historia calcada a la meva!! Una tarda d'hivern també vam tenir confessions amb la persona que aleshores ocupava el meu cor, el meu millor amic, les setmes següents van ser de confussió, ell no tenia clar els seus sentiments i les distancies es van començar a fer més grans, a mi em dolia i només em preocupava tenirlo tan lluny que ni poguessim mantenir l'amistat que ens havia unit tant que amb una mirada ens enteniem, ara puc dir que som bons amics i que seguim entenent-nos la mar de bé, això si ha hagut de passar un any.
    Per aquesta similitud d'historia t'animo a que llegeixis algun dels relats "mans de seda, ulls de linx" "distancies" entre d'altres.
    Un petonet
    -.-NaTaShA-.-

  • Angoixa[Ofensiu]
    Capità Borratxo | 25-08-2006

    Realment això és el que m'has fet sentir en llegir-te... M'agrada que les paraules facin sentir sensacions quan es llegeixen.

    Enhorabona pel relat!

  • * i la resta del món desapareix *[Ofensiu]
    kispar fidu | 11-08-2006

    uo! estudiant de biologia genètica! (biotecnologia, no?). Una amiga meva ho estudia a Vic!

    Un amor platònic cap a un amic... Veritablement, després d'haver-te'n enamorat i passar tants moments sent incapaç de pensar en res més a part d'ell, costa iniciar altre cop una relació d'amistat en que al veure'l no et vinguin records de situacions viscudes o de somnis inventats...

    i també algun comentari indirecte, les típiques insinuacions que no saps del cert si són evidents indirectes (mooolt directes) o si no deixen de ser comentaris fets amb la més bona fe del món i sense indirectes intencions...

    Em desperto pensant en la mateixa obsessió, en la meva obsessió, en tu, en tot tu: la teva imatge que mai se m'esborra, el so del teu somriure que sempre recordo per sobreviure, aquella mirada, la teva dolça manera de cuidar-me... m'obessiones amb magnetismes massa forts de combatre...

    i pel que fa al i ara no creus ni que t'agradin les noies? et diria que això és un fet que et sols plantejar quan ja comences a tenir un cert raonament i capacitat de percebre el teu entorn. També hi ha persones que comencen a sospitar-ne més endavant, per alguna situació determinada... o gent que ja des de força petit, porta molt temps amb el dubte rondant-li de tant en tant pel cap... tot i que no vulgui acceptar-ho (goita tu, jo era d'aquestes últimes...!).

    encara no t'havia vist mai per aquí, avui estreno el meu primer comentari als teus escrits que espero que vagin creixent i augmentant la quantitat! jejeje


    Aprofito per encadenar-te a les flames de l'estiu d'RC!

    ENHORABONA!!! ACABES DE REBRE UN COMENTARI ENCADENAT!

    Fes clic a la imatge i descobreix de què es tracta

    R en Cadena



    que vagi bé!
    ens veiem per aquí,
    Gemm@

l´Autor

Lídia

2 Relats

9 Comentaris

1401 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00