- (?) -

Un relat de: Xifré Ramos

Per qüestions personals, ahir hem trobava de nou amb el meu advocat. En Lee duia un rellotge roig exorbitant i una caçadora de moter dels anys vuitanta; als peus, dues botes negres enlairaven el metre cinquanta del peculiar nipó. Assegut al Cafè Zurich, aquest observava els vianants més matiners i és preguntava, segurament, per la meva tardança.
Realment, vaig tenir molta sort o... potser fortuna. Aquell matí havia de ser execrable...
La meva ànima, una vegada més, és veia rodejada d'un gas inherent a l'home. La tristesa, la por, la malenconia, la irritació, la passió...tot junt, tot desordenat. La meva "primera" dona m'abandonava amb les nostres tres filles. I fins aquí. Des de les obres del AVE, es respira entre els ciutadans un cert aroma de mala llet. El metro a petar i jo, com no, amb mitja hora de retard. Aquella tarda en Lee, Chinu pels amics, va romandre dues hores assegut amb el seu desgraciat amb gel.

Comentaris

  • ATRAPAT[Ofensiu]
    Carles Baraut | 11-11-2007 | Valoració: 6

    El títol podria ser: ATRAPAT. No em pregunteu perqué, però m'ha vingut així de sobte.

    Xifré, aquest relat esta bé, encara k te de dir k em va agradar més el de: Al WC

    a i preparet pel meu próxim relat

    adeu

  • Sense títol?[Ofensiu]
    Xifré Ramos | 11-11-2007 | Valoració: 5

    El títol és de cadascú. Escolliu el vostre títol. Gràcies.
    L'autor

l´Autor

Foto de perfil de Xifré Ramos

Xifré Ramos

4 Relats

8 Comentaris

3741 Lectures

Valoració de l'autor: 8.00

Biografia:
El hombre; creador de la muerte y el infierno en la tierra; amante de un poder atroz; creador de la miseria y el deseo; obrero del desastre; detractor de la solidaridad; consumidor compulsivo de la fama; maestro de la mala vida; violador de la paz. Traidor de ti mismo.

Astuto y absurdo. Capaz de crear un misil atómico, pero incapaz de terminar con el hambre en el mundo; ladrón de la esperanza y el el amor. Estúpido y ciego jugador de almas.
J.X.R.A