Una visita pertorbadora

Un relat de: Ossian
Ningú no s’ha posat mai d’acord com va arribar la Mary Strange als The Magnificient Seven. Tampoc ningú no recorda qui li va portar. El que sí que no han oblidat ha estat la data: el primer d’abril. Aquella prova semblava una broma fins que la van sentir cantar. Enfundada en unes botes de pell de cocodril, unes mitges de llana, un tutú lila, una brusa estampada de flors que semblaven calaveres i un pentinat impossible, començà a improvisar un blues en la major que acabaria sent el primer gran èxit de la banda. Tots van quedar sorpresos de la tessitura d’aquella veu que transitava entre el misticisme més angelical i pur i la més diabòlica de les diccions. Els membres del grup van ser incapaços de llegir els senyals que aquell ésser encisador i engalipador els enviava en forma de somriure autosuficient i posat d’artista torturada. Acabaria sent la líder del col·lectiu, però a la llarga també acabaria amb el sentiment de pertinença i de comunitat que a poc a poc havien construït. Van deixar de ser un per esdevenir set malfiant-se els uns dels altres.

Comentaris

  • Moltes gràcies[Ofensiu]
    Ossian | 08-06-2022

    Moltes gràcies

  • Bon relat[Ofensiu]
    TerricheT | 07-06-2022

    M'agrada l'aire que li dones al teu relat, una líder bruta i fosca en el seu tarannà. Un relat ben facturat que crec mereix aquesta tria de finalista. Segons tinc entès, va superar el tall gràcies al vot de qualitat, ja que el relat estava empatat amb quatre altres relats, així que doblement feliç de compartir pàgines d'aquest recull que ben probablement es publicarà a la tardor. Espero veure't al lliurament de premis a l'octubre.
    Sort a la final!

    Ferran

  • Moltes gràcies[Ofensiu]
    Ossian | 04-06-2022

    Moltes gràcies!

  • Enhorabona[Ofensiu]
    E. VILADOMS | 04-06-2022

    Com que ja t'havia comentat el relat per una altra banda, penso, et refelicitaré des d'aquí.
    Reenhorabona, Ossian, per la selecció!

  • Enhorabona[Ofensiu]

    Benvolgut/Benvolguda participant:

    Enhorabona! El teu relat ha estat seleccionat pel jurat d’autors i d'autores de l'Associació de Relataires en Català, com a finalista del XII Concurs ARC de Microrelats «La colla» i per formar part del volum recopilatori amb totes les obres finalistes.
    És per això que, en haver quedat seleccionat/ada en la convocatòria, t’agrairíem que, tan aviat com et sigui possible, ens facis arribar l’autorització perquè el relat sigui inclòs en el recull, com bé s’indica a les bases del Concurs.
    Només cal que ens enviïs per correu electrònic a l'adreça: concursos.arc@gmail.com el text que adjuntem al final d’aquest comentari amb l’assumpte AUTORITZACIÓ PUBLICACIÓ RECULL LA COLLA, tot fent un copiar i enganxar, i complimentant les dades personals que et demanem.

    Cordialment,
    Comissió de Concursos - ARC


    /////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////




    TEXT AUTORITZACIÓ

    En/na .............................................................................................
    Nascut/da el ..../..../........ amb D.I.Número .........................................
    Amb domicili ........................................................ Codi Postal ...........
    Vila/Ciutat ......................................................................................
    comarca ........................................................................ Altres dades postals ...........................................................................................
    Telèfon de contacte................................ altres tel..............................
    Nick al concurs o pseudònim relataire ..................................................
    AUTORITZO
    a l'Associació de Relataires en Català (ARC) a incloure el microrelat que du per títol ..............................................................................................., seleccionat del mes de .............................................., dins del subtema ................................................., del qual en soc autor/a, en el recull de microrelats «La colla» que s’editarà a finals de 2022,
    on vull constar amb el nom d'autor/a .............................................. (en cas de no omplir aquest apartat s'entén que l'autor/a vol aparèixer en el recull amb el nick/pseudònim amb el qual ha participat en el concurs).
    Així mateix, també atorgo el meu consentiment per incloure qualsevol altre microrelat seleccionat al llarg de la present convocatòria i del qual jo en sigui l’autor/a i a difondre el seu contingut (en part o totalitat) pels mitjans habituals de l’ARC.

    Data ......................................................

  • Relat rebut[Ofensiu]

    Relat rebut correctament. Entra a concurs.

    Gràcies per participar.

    Comissió XII Concurs ARC de microrelats