UNA D'INDIS I DE TROLLS

Un relat de: 4punts

Els 4 indígenes varen sortir de la llar i varen anar al bosc amb les eines a fer llenya.El més vell de tots al capdavant explicava com havien sigut abans les coses, tota aquella bona entesa i el bon fer dels homes i les dones tenia més respecte, aptitud i enteniment.Ara hi havien masses odis, rancúnies i interessos, la blasfèmia, l'absurditat i la mediocritat d'alguns individus que malmetien l'esperit de la comunitat.
Els altres tres, més joves, escoltaven amb atenció les paraules del xaman i feien preguntes amb prou coneixement com per a compartir llargues converses amb ell.El camí es fa ràpid entre converses i al cap de llarga estona de caminar vora riu,varen veure a la seva esquerra uns avellaners mig tombats.La força de la natura els havia portat a la mort i els indígenes agafaren, els estassaverders i netejaren la zona. Ella va agafar la destral catalana i amb dos tocs, un pas, un canvi, un toc i un altre toc va tenir el tronc al terra. Silenci i admiració per part dels altres. Mentre els altres dos tallaven els seus troncs, el xaman va ajudar-la a desvestir el tronc del fullam.
Tots junts varen pel.lar els altres dos troncs i un quart. Agafaren les eines i arrossegaren els troncs carregats als seus lloms, a l'espatlla just a tocar del cap. Tant sols el so del tronc arrossegant-se a les seves esquenes interrompia el més absolut silenci entre ells.Ni una sola bèstia innombrable aconseguiria aturar-los o fer-los dir el més absolut.
Finalment arribaren als seus nòmades tipis i descarregaren els troncs per a tallar-los i treballar-los durant tota la nit a vora del foc.De bon matí menjaren un cruixent peix sec i enprengueren el viatge. Durant dies i nits creuaren rius, valls i muntanyes fins que finalment trobaren els trolls que els havien comentat i menyspreat, tragueren les seves estaques i els hi clavaren als dits de les mans i els peus.Tornaren a casa i meditaren els seus textos com sempre havien fet sense importar-los puntuacions i comentaris desencertats.

Comentaris

  • com a col.leccionista de comentaris de trolls....[Ofensiu]
    4punts | 09-03-2009 | Valoració: 1

    ja tinc els comentaris de Rocaforta, Risto2 i Limfo.
    A un de vosaltres us vaig prometre el meu relat dedicat i valorat amb un 1. Sóc persona de paraula i aquí està.
    A partir d'aquí teniu via lliure per expressar-vos. Si sous trolls o David el nan deixeiu les vostres impertinències. Si sous un altre tipus de persones vosaltres mateixes.
    ENDAVANT LES "ATXES" !

l´Autor

Foto de perfil de 4punts

4punts

31 Relats

86 Comentaris

30054 Lectures

Valoració de l'autor: 9.39

Biografia:
costa brava
costa d'azahar
costa blanca
....
costa molt tenir una biografia al dia.
Feia temps prou de temps que no passejava per ací.....
fins aquest bon dia....
em diuen lluís, 4punts, cacau o el pastisser indomable.

sóc habitant d'unes terres oprimides (com totes)
de parla catalana ( com cap altre)

sóc pastisser i recol.lector de mots entrelligats sovint irònics i sempre entremeliats

una forta aferrada per a tots i totes
nins i nines
nanos i nanes
alots i alotes
xiquets i xiquetes
nens i nenes
menuts i grans
grans( grans persones)