Benvolgut semàfor

Un relat de: 4punts

Benvolgut semàfor,
OH!Benvolgut semàfor!
Que la teva llum verda ens guiï (no vull dir els verds) i que el teu roig mediocre ens barri el pas.
Tu semàfor, tu que ja no neixes atzarosament, sinò que els humans t'han acabat aplicant a claparades com bolets quan els interessa.Tú semàfor responsable d'aquest augment brutal de la taxa de natalitat de semàfors, tú només tú, ja ets la part més visible de la nova estrategia que col.lapsarà Olot per tal de dennotar novament aquesta històrica i vostra necessitat d'una macroestructura que culminarà amb vials i cinturons.O potser, només potser, farem novament l'efecte i encarreguerem tirants perquè és més rural.
Benvolgut semàfor, fas que atravessi Olot amb mitja hora, però encara no has fet presència al mig de la vall o al racó ferèstec i paradisíac. Què et semblaria al Mallol, o al veïnat cirera,a Coll d'Úria o als Hostalets? Semàfors a la Pinya,semàfors als Tussols, semàfors a Montolivet, semàfors a les grederes, semàfors a Batet, semàfors al NÚRIA, semàfors a Sant Francesc, semàfors a la piscina (a dins), pastissos i xocolates amb forma de semàfors, (semàfors al Triai (aquí els semàfors només serien en verd i taronja . El roig mediocre no entra en la carta de protocol de colors de l'ajuntament destinat a aquesta zona.)........El que no sé , és què en farem del taronja si ja ningú va amb butà.
Benvolgut semàfor,tu que tens amics d'influència: el pas de zebra, l'stop, en cediu (per favor, algú sap relament com se diu?),la ratlla groga, la zona blava,en prohibit.........
Tú desgraciat de semàfor, pots fer el collons de favor de posar-te verd d'una vegada i deixar-me passar que ja en començo a estar fins els ovaris (en el meu cas, més aviat, ous varis. Concretament entre un i cinc. Perdó, per un moment m'he imaginat algú amb només dos o tres ous)
I si no et vols posar verd, com a mínim digue'm a on tinc el putu cotxe que ja fa tres hores i mitja que el busco!

el pastisser diu: que al barri vell que cau hi han semàfors bonsais en pilones


Comentaris

  • ai pastiser!![Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 26-10-2009

    ja tornes a les teves rondes i viaranys per parlar-nos dels teus cacaus i llets diverses. Benvingut siguis, amb aquest panflet pseudoassaig semaforístic. Endavant les atxes company, i torna a la teva ficció realista, que tants bons resultats havies acoseguit, malgrat un grapat de sapastres hagués fet caure en tu tota la seva bilis desertica de sentiments, i altres ...ments diverses.

    Divertit relat oda al semàfor.

    Una abraçada xocolatero!!

    Ferran




  • Quina oooooOda![Ofensiu]
    perunforat | 22-10-2009

    jejeje!Bona aquesta Oda tan explícita, plena d'ironia i fragilitat (quant a l'èmfasis que sembla trencar d'una manera progressiva la delicadesa del títol)que fa del relat un autèntic pessic a la realitat!
    M'agrada aquesta crítica tan irònica, divertida i original!
    Un vot als semàfors verds, que dels vermells ja en tenim prou. Ara que...si tots són verds no em farem pas res de bó, ni et diran on tens el cotxe,ni et salvaran d'un bon accident tan amb els de la dreta com amb els de l'esquerra.
    Espera que no arribin els semàfors en futures rotondes, JA SÓN LA ÒSTIA!!!

l´Autor

Foto de perfil de 4punts

4punts

31 Relats

86 Comentaris

30045 Lectures

Valoració de l'autor: 9.39

Biografia:
costa brava
costa d'azahar
costa blanca
....
costa molt tenir una biografia al dia.
Feia temps prou de temps que no passejava per ací.....
fins aquest bon dia....
em diuen lluís, 4punts, cacau o el pastisser indomable.

sóc habitant d'unes terres oprimides (com totes)
de parla catalana ( com cap altre)

sóc pastisser i recol.lector de mots entrelligats sovint irònics i sempre entremeliats

una forta aferrada per a tots i totes
nins i nines
nanos i nanes
alots i alotes
xiquets i xiquetes
nens i nenes
menuts i grans
grans( grans persones)