Triangle. (Infidelitat)

Un relat de: Jere Soler G

En Ferran s'estima la Marta; s'hi va casar fa set anys, i amb ella han arribat a aquest món tres nenes precioses que quan li diuen papa li fan saltar el cor; però la carn de la seva dona ja no li desboca el cor. Ara, en Ferran no es pot treure del cap l'Eva, la noia del cul amb forma de cor, l'àngel bru de cintura estreta i malucs amples a qui en aquests moments envesteix sota dels llençols d'un hotel de carretera. L'envesteix i la penetra com si en cada embat li anés la vida. Alhora, però, el remordiment de la traïció, com un corc, li engega un rosec que no sap ignorar.

En Ferran, però, no estima l'Eva; només adora el seu cos.
L'Eva s'estima tant en Ferran... que no pot negar-li res; per això és on és, per això deixa que el membre erecte i encès del seu amic la perfori com una trepadora, per això es troba a quatre grapes en aquesta habitació rònega mentre el melic d'en Ferran li repica les natges. L'Eva, però, no el desitja; s'hi lliura per a fer-lo feliç.
L'Eva necessita la Marta: sentir com s'estremeix cada vegada que ella li acaricia la perla del sexe amb la llengua embogida; escoltar-li l'esgarip amb què acaba cada orgasme, com un trèmolo sublim que mai no havia sentit en ningú.

La Marta, però, encara que s'estima l'Eva amb bogeria, no sent res quan fan l'amor; i això la desespera. Fingeix els crits per a fer-la contenta. Des de l'adolescència han compartit intimitats, s'han sortejat els nois, s'han fet costat en els moments difícils. Per això la Marta deixa que l'Eva li ho faci tot; i a més, reconeix que s'estima més l'Eva que el seu propi marit; en Ferran la fa gaudir com mai ningú no l'ha fet gaudir, però com a company no el suporta; l'aguanta només per les nenes, i pel plaer indescriptible que paradoxalment li provoca quan la munta.

Comentaris

  • Un triangle[Ofensiu]
    Leela | 21-11-2006

    ben tancat. M'ha agradat. És molt diferent a Diagonal... M'ha agradat especialment la redacció, l'estructura i la reflexió que es percep al darrera de tot: la manca de satisfacció completa, al que no li falta una cosa li falta una altra i la va cercar en una altra persona... curiós triangle de necessitats humanes.
    Felicitats! M'ha agradat molt!

    Leela

  • Ei!! M'has deixat palplantat. Molt bé!![Ofensiu]
    Unicorn Gris | 20-11-2006 | Valoració: 10

    Felicitats!! M'agrada molt aquest curiós triangle. Tot i que en alguns punts el veig indefinit, la veritat és que és un conte literari magnífic i molt imaginatiu.

    Hauria de llegir-te més sovint, és imperdonable el que et perdries si no remenessis ;-) Apa, salut!!

  • geometria[Ofensiu]
    qwark | 20-11-2006

    En poques paraules demostres que la bellesa, en diversos àmbits (i entre ells l'artístic), pot construir-se a partir de la simetria.

l´Autor

Foto de perfil de Jere Soler G

Jere Soler G

188 Relats

825 Comentaris

262139 Lectures

Valoració de l'autor: 9.77

Biografia:
Aquests últims anys m'he allunyat una mica d'aquest web en el qual he passat moments fascinants. Hi vaig arribar al 2005. Potser sigui el moment de tornar-m'hi a acostar, tot i que ara no escric tant, faig més cinema que altra cosa; i estic una mica més diversificat, i una mica espatllat, només una mica.

Tinc un canal de YouTube de cançons:

... CANÇONS

També tinc un blog que està a punt de fer setze anys:

...:-))) : NUESA LITERÀRIA