Si el dinar es bo, no cal sopar

Un relat de: montserrat vilaró berenguer
Vet aqui que el Miquel de la Sala ha conegut a una noia que ha vingut a passar uns dies amb la seva veina Dolores de la Fuensanta Rodriguez de Toro. La noia es bonica i el Miquel com un babau es va enamorar.
Corrien els anys 50 i al cap de un temps calgue els pares i ell mateix anar a visitar la neboda de la veina, la Dolores de la Fuensanta Rodriguez de Toro a un llogaret proper a la ciutat de Burgos.
Els mai havien marxat mes lluny de Barcelona i malgrat la poca traça del seu castella de la plana es varen caure be amb els consogres.
Els pares de la Restituta, eran persones normals, tenien porcs , ases i tambe gallines i el menjar bastant semblant al de casa seva, be el pollastre li deien pollo, pero era el mateix.
A les postres el pare d' en Miquel, que per aixo era molt osonenc, amb el seu mal castella va dir.
A mi hijo, tendra pan para comer, nunca le faltara la comida de la 1. Jo soy persona de paraule, entiende lo que quiero dezirrrrr???
I vosaltres a la Restituta, que le donareis????
Bueno dijo el padre en su castellano puro.
Las arcas estan vacias, pero no pasa nada hombre, que mi hija comiendo bien no le hace falta cenar.
Entendeis verdad??????

Comentaris

  • Món petit[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 29-11-2014 | Valoració: 10

    Dins el pot petit hi ha la bona confitura. I dins la vida petita hi ha la bona convivència. Tots dos homes tenen raó i jo també m'he aplicat sempre la teoria de si dines bé, no cal sopar... o no sopar massa. Un relat tendre i emotiu que m'ha agradat molt. Una abraçada.

    Aleix

l´Autor

Foto de perfil de montserrat vilaró berenguer

montserrat vilaró berenguer

464 Relats

1635 Comentaris

324450 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Tota la meva vida he sigut lletraferida. M'agrada molt escriure, perquè
a dins meu està ple d'històries i tinc com una necessitat d´explicar-les
Per mi és un plaer compartir somnis i pensaments amb qui tingui la paciència de llegir i procurar entendre els meus humils escrits ,fets amb tot el meu cor. Moltes gràcies per la vostra gentilesa.