Revetlla de sant Joan. ( sonet)

Un relat de: salvatore vinyatti

¡ Oh nit del baptista sant!
Es decoren amb garlandes de flors
belles dones núbils amb desitjos d'amors
fruint d' ambient amable,càlid i elegant.

Galanes mirades, esveltes les cames;
esclat de poncelles amb l'esperit d'estrella,
gaudiran la nit més llarga màgica i bella.
Ballant i fruint-se els joves i les dames.

Garlandes, colors i sanefes de llum
fanalets il.luminats de papers de colors,
coets pujaran al cel i serà la romàntica nit.

La revetlla és el que desinhibeix l'esperit
neix el follet jovial i el gaudi foll de l'amor
fins s'acabi el volàti, màgic i efímer perfum.

Comentaris

  • Una cosa m'ha descol·locat[Ofensiu]

    Quan dius "gaudiran la nit més llarga..." és una manera de realçar l'especialitat, l'encís o l'encant d'aquesta nit o realment volies dir "gaudiran la nit més curta..."?
    Enhorabona pels quatre sonets; m'han agradat força tots, però sobretot el de La nit.
    Salutacions ben cordials,

    Vicenç

l´Autor

Foto de perfil de salvatore vinyatti

salvatore vinyatti

227 Relats

336 Comentaris

373239 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Graduat en Arts Aplicades, decorador i dissenyador de mobles,actualment administratiu. Tinc interessos artístics, literaris i socials. Editor de butlletins de varies associacions veïnals, i de dones ( A.Veïns) Animador sociocultural i dirigent veïnal. Tinc interessos poetics i organitzo el Premi Grau Miró de relats hiperbreus a través de la A.Veïns del meu barri. Els meus poemes expressen temes d'amor,defensa de les dones i infància, temes socials, contra la guerra i també relats i poemes erotics.
( tanka/hayku/poema triangular/ etc. La literatura és el meu últim estadi artistic el qual desitjo poder i assolir-lo amb satisfaccions i amb més coneixements culturals per al gaudi de la meva vida personal i artistica.