TRES PENSAMENTS ENLLAÇATS

Un relat de: salvatore vinyatti
TRES PENSAMENTS ENLLAÇATS
Salvatore Vinyatti
1
Et miro als ulls que brillen com estels i et dic a flor de llavi, amorosint els mots per a seduir-te, que ets la nina dels meus ulls, i ambdós, ens quedem absorts emmirallant-nos , seduits l’un de l’altre
2
La miro i m’emmirallo en els seus ulls brillants com els astres d’estiu, i els mots dolços flueixen dels meus llavis amorosint l’oïda per a seduir-la i així, un davant de l’altre restem embolcallats per la fragancia i els batecs del cor
3
Amb els llavis entreoberts et dic com m’agrades i t’estimo , mentre et canto a flor de llavi, fins que et sedueixin les meves paraules enllaçades, llavors, després, cantaré ben fort al vent de tramuntana i callaré la fressa de la força del vent amb els meus forts cants de joia, enamorada.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de salvatore vinyatti

salvatore vinyatti

227 Relats

336 Comentaris

371177 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Graduat en Arts Aplicades, decorador i dissenyador de mobles,actualment administratiu. Tinc interessos artístics, literaris i socials. Editor de butlletins de varies associacions veïnals, i de dones ( A.Veïns) Animador sociocultural i dirigent veïnal. Tinc interessos poetics i organitzo el Premi Grau Miró de relats hiperbreus a través de la A.Veïns del meu barri. Els meus poemes expressen temes d'amor,defensa de les dones i infància, temes socials, contra la guerra i també relats i poemes erotics.
( tanka/hayku/poema triangular/ etc. La literatura és el meu últim estadi artistic el qual desitjo poder i assolir-lo amb satisfaccions i amb més coneixements culturals per al gaudi de la meva vida personal i artistica.