Repte Poètic Visual 75 -- La prunera borda o tankes del desencís

Un relat de: Repte Poètic Visual




Hiroshige

Hiroshige.


Poema guanyador

La prunera borda o tankes del desencís.

A cada branca
de prunera salvatge
mil amors ploren,
petons rosats de feltre
miren el cel alhora.

La llum encercla
espurnes d'horabaixa
que el cor refusa,
l'espera neix eterna
mentre l'amor s'excusa.

Penjaré somnis
escrits amb tinta negra
dalt la prunera,
fruits d'amargor sucosa,
verins de primavera.

angie .



Altres poemes presentats

Votacions

Veredicte



Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer