Repte Poètic 57 -- Eclipsi d'un amant precís

Un relat de: Repte Poètic Visual





Mandelbrot

El conjunt fractal de Mandelbrot.


Poema guanyador

Eclipsi d'un amant precís.

Estirat damunt el limb del record,
apareixes sense permís a tall d'aurora.
El son és sotragat
per descàrregues de plaer
- la suor humiteja el coixí i el devora-.
Segrestes el meu espai virtual
i t'endinses en la foscor més valuosa,
romans en qualitat de microsegon,
avançant el temps en justa parsimònia.
La simetria dels nostres móns,
ens allunya ara, després ens troba,
espectacle de formes i colors
és cercar la teva ombra.
Sota llençols d'ambre candent,
fas senefes trigonomètriques,
t'aculls a teoremes calculats,
tens les funcions ben apreses.
Quan el cos es comença a desvetllar,
fuges com l'exponent d'una potència,
integres el caos d'un orgasme accelerat
i t'acomiades en l'infinit del poema.

angie .



Altres poemes presentats

Votacions



Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer