Repte LXXXI - Una nit amb tu

Un relat de: REPTE CLÀSSIC

Proposat per: Mandalf (2 de gener del 2005)







Tema: "Uns boxers sota el coixí"





Extensió aproximada: 200 paraules





Condicions: El text ha de contenir les paraules "margarida", "pervers", "estrambòtic" i "aclucar"





Durada: 24 hores





Guanyador/a: Gemma34







Text guanyador:



En Mandalf just quan ha aclucat els ulls, el desperta un soroll. S'aixeca espantat. Duu un estrambòtic pijama amb margarides vistoses, tot i que a les mans té un bat de beisbol no el fa gaire perillós en cas de topar-se amb un lladre armat.
Un cop recórrer l'apartament torna al llit. Arraulit al coixí nota amb les mans una peça de roba. A les palpentes s'adona que es tracta d'uns boxers. Sorprès de que no poden ser seus, encén el llum. En aquest moment s'obre la porta del lavabo. De dins en surt el foster amb una tovallola lligada a la cintura. Es produeix un incòmode silenci.
-Que carai fas aquí foster?
-No, la pregunta la faig jo!! -diu enfadat-. Que fas tu aquí? Jo havia quedat amb l'Angie. Està apunt d'arribar. Ella em va donar les claus.
-Però que dius! A mi les claus me les va donar la Leela, però ja veig que m'ha donat plantó. L'hora què és i encara no ha vingut.
S'obre la porta de l'entrada. El foster no s'adona que a la tovallola se li està desfent el nus. El Mandalf està davant seu, ajupit de genolls, mirant-se els 2 clauers.
Es senten unes rialles, de fons es distingeix la veu de l'Instants juntament amb la quetzcoatl, Bruixot, Leela i l'Angie. La tovallola comença a relliscar, però ell no està pendent, està massa enfadat per la perversa broma que li han gastat els amics del fòrum de nit com per adonar-se'n de res.

Gemma34






Entrega de premis: Les declaracions del guanyador/a





Altres textos presentats: Resta de participants

""

Comentaris

  • L'amistat repta.[Ofensiu]
    angie | 21-02-2006

    Un repte divertit i carregat del bon rotllo de l'autora. I mira, tot i que ja es va comentar quan va guanyar, no volia deixar buida d'opinió aquesta petita joia còmica. Estic segura de que t'ho vas passar d'allò més bé creant-la.
    Gràcies Gemma, i... les nits ja no són el mateix sense vosaltres.

    un petó,

    angie

l´Autor

Foto de perfil de REPTE CLÀSSIC

REPTE CLÀSSIC

254 Relats

351 Comentaris

283892 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Ets un/a guanyador/a del Repte? Felicitats! Aviat veuràs el teu relat publicat!

QUÈ és un REPTE ? Molt fàcil :

El Repte, és una proposta que ha sorgit entre els autors i lectors de Relats en català. Es tracta d'un exercici narratiu que combina imaginació i destresa. S'ha d'escriure un relat sobre un tema concret que tingui entre dues-centes i mil paraules, quatre de les quals estan predeterminades i cal incloure-les de forma obligatòria. El Termini de presentació dels originals el tria el Jutge, que és l'anterior guanyador. Amb una setmana sol ser suficient. Els nous Reptes es pengen al Fòrum i en el mateix post: els relats que optin a guanyar.

La persona que resulta guanyadora tria el nou tema, les noves paraules i valora els relats que es presenten al nou Repte decidint-ne el corresponent guanyador. I així successivament.

Us hi animeu ? ;)

Ets el Jutge d'aquest Repte i has decidit qui és el/la nou/nova guanyador/a del Repte ?

Bé! Ara has de publicar-lo aquí.

El nom d'usuari és: guanyadordelrepte
La contrasenya la pots demanar al FÒRUM o al correu electrònic de l'ARC (l'Associació de Relataires en Català).

Clicant AQUÍ trobaràs La PLANTILLA!


Encara no saps de què va el Repte? Fes un cop d'ull als relats que ja hi ha publicats. Per més informació, pregunta al FÒRUM!

A reptar s'ha dit!