Repte 225-B - Ni no nu

Un relat de: REPTE CLÀSSIC

Proposat per: Jeremias Soler (24 de març del 2007)







Tema: "Despulla't"





Extensió aproximada: 200 paraules





Condicions: El text ha de contenir les paraules "por", "tendresa", "mar" i "infant"





Durada: 24 hores





Guanyador/a: Bruixot







Text guanyador:



Cau la guillotina de la nit. Mor la tarda decapitada. Esclata en flames l'espai que té la forma de la meva mirada. Em perfilo a traços al capdamunt del mont de terra pedregós que abriga l'horitzó. Sols una ombra que no es distingeix a penes, ocult en un paisatge de desolació encarnada.

Sóc, em repeteixo. Nu, em repeteixo. Em repeteixo en el compàs dels cicles de la roda. Em repeteixo en el martell que s'estavella en l'enclusa, en la cisalla que m'escapça els ossos, només sé que em repeteixo.

Sóc la foguera que s'immola a la fi de cada era, la foguera inconsolable plantada al mig del vostre camí, clamant el combustible de les vostres esperances. Sóc el penediment de la tempesta. La tendresa de la serp acollint el gripau. La flor que s'empassa la mosca. La boca que clama la gana.

Sóc aquell infant escanyolit que mira, poruc, amb els ulls d'antracita, com el temps vomita les pors entre boires. Encara el sóc, i no he sortit del racó del pati on volia desaparèixer, no ser ni nu, ni res. Sóc el somni que precedeix al buit de ser res d'aquell nen que mai va aixecar-se. I el degoteig de l'aixeta que, persistentment, colpeja un cop i un altre la closca del món.

I em represento en el teu futur, en el futur del altres. Una màscara rere una pell que sols amaga el buit que vol atipar-se dels teus somnis. Sóc un llac sense riba, un mar sense costes, una atmosfera sense planeta ni sol ni cossos.

Sóc tot. I no sóc. Ni no nu. No em cerquis ja ni entre els mars glaçats de la pena, ni entre els focs obscurs del sepulcre de l'oblid.






Entrega de premis: Les declaracions del guanyador/a





Altres textos presentats: Resta de participants

""



Comentaris

  • gypsy | 05-04-2007

    no puc dir-te res.
    gràcies per escriure'l, em fa plorar de tan bell.
    No et poso cap nota, ja sé que no t'agrada.

l´Autor

Foto de perfil de REPTE CLÀSSIC

REPTE CLÀSSIC

254 Relats

351 Comentaris

283906 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Ets un/a guanyador/a del Repte? Felicitats! Aviat veuràs el teu relat publicat!

QUÈ és un REPTE ? Molt fàcil :

El Repte, és una proposta que ha sorgit entre els autors i lectors de Relats en català. Es tracta d'un exercici narratiu que combina imaginació i destresa. S'ha d'escriure un relat sobre un tema concret que tingui entre dues-centes i mil paraules, quatre de les quals estan predeterminades i cal incloure-les de forma obligatòria. El Termini de presentació dels originals el tria el Jutge, que és l'anterior guanyador. Amb una setmana sol ser suficient. Els nous Reptes es pengen al Fòrum i en el mateix post: els relats que optin a guanyar.

La persona que resulta guanyadora tria el nou tema, les noves paraules i valora els relats que es presenten al nou Repte decidint-ne el corresponent guanyador. I així successivament.

Us hi animeu ? ;)

Ets el Jutge d'aquest Repte i has decidit qui és el/la nou/nova guanyador/a del Repte ?

Bé! Ara has de publicar-lo aquí.

El nom d'usuari és: guanyadordelrepte
La contrasenya la pots demanar al FÒRUM o al correu electrònic de l'ARC (l'Associació de Relataires en Català).

Clicant AQUÍ trobaràs La PLANTILLA!


Encara no saps de què va el Repte? Fes un cop d'ull als relats que ja hi ha publicats. Per més informació, pregunta al FÒRUM!

A reptar s'ha dit!