Poesia i reinserció social

Un relat de: sergi monserrat

Truquen a la porta de l'abisme
la tanques i escrius un vers
[oda a la vida i el cul d'en jaumet]

Obres la finestra i roman tancada!
soroll d'animals silvestres
per les parets, simfonies de mots encadenats.

AAAAAAh parla de la teva part!
esmicola la neurona sobre el marbre de la cuina!
[catapulta, exporta, lluita]

Si n'eren tres pastors que venien de la serra
crea, inventa, surt a la llum,
no deixis morir els projectes!

Reinserta't cada dia, reinventa't cada nit
i reformula una altra vegada les respostes.
Per cert, és sempre al lavabo on passen les coses.

Comentaris

  • sobre la reinserció social...[Ofensiu]
    8colette8 | 28-09-2006

    m'agrada, sempre hem fas riure.
    totalment d'acord: és sempre al lavabo on passen les coses.

    un petonet