poesia 2

Un relat de: ernestina

en una casa negra una festa negra i negra
negra plena de soroll i negra plena de gent
i negra plena de sang de sang negra
i plena de drogues i de paraules i de coses negres
i tu que no el veus que no el veus fonent-se de genolls
i tu que no el veus quan atura un taxi mig plorant
i després obre la finestra i tot és com plom
de nit les llums i les cares pedres
i no hi ha res que l´escolti


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer