PODER POLICIAL 2

Un relat de: Bonhomia
PODER POLICIAL 2

En Magnànim restava sol al seu despatx davant l'ordinador, fumant cigars i atapeïnt-se de cafè. Evidentment havia de resoldre crims, però en aquell poble de mala mort quasi no hi passava mai res... bé.

Una saltada d'STOP era l'únic que havia donat feina des del dia anterior. L'home tancat al calabós sortiria aquell mateix dia amb càrrecs judicials, en aquest cas de multa.

La dona executada el dia, també anterior, d'una manera més que inhumana, mantenia l'imbècil del Magnànim amb un somriure més que groller i malèvol, gelaria l'estómac de qualsevol menys el dels seus companys, que esperava tranquil.lament per a fer la xerradeta matinera.

Quan van arribar, primer un després l'altre, tots anaven buscant la complicitat d'ell doncs el plà havia sigut orgit en la seva feina "de debò". El pobre home de l'STOP ho ignorava, evidentment, i ho seguiria ignorant.

La Rosa era, tota ella innocent, mirant rere la reixa del pati de l'escola l'innocència infantil de la Dàrling. Un cotxe de policia camí de comissaria va passar rere seu, però ella ni se'n va adonar. ...

Comentaris

  • Em confon aquest relat, sincerament; ho sento[Ofensiu]
    unicorn_gris | 30-11-2015

    No voldria ofendre el que potser és un bon relat, pero`vull dir la meva.

    No entenc aquest relat. Un home, una dona, una aparent competició per saltar-se un stop i atropellar a un vianant... alguna cosa per l'estil, suposo... però perdo molt el fil amb el teu relat. Sincerament. Ho sento.

    Per això, l'he deixat sense puntuació.

    Ens veiem, Sergi.

  • La petita malícia[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 25-11-2015 | Valoració: 10

    Encara que sigui un poble petit, l'espai per on transcorre la història no deixa de ser gran. És increïble com en poques ratlles desenvolupes uns fets que donen per a tant! Una abraçada, Sergi.

    Aleix

  • interessant[Ofensiu]
    montserrat vilaró berenguer | 23-11-2015 | Valoració: 10

    Vaig seguint els teus relats
    Montse

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515790 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.