Pluja sensual ( primera part)

Un relat de: Scarlet Duvent
Era un vespre de finals d'agost, els dies ja s'havien escurçat, la foscor tenyia el cel de la plana de L'Empordà, havia estat tot el dia plovent, aquell dia anava amb les finestres del cotxe baixades, gaudint del so de la pluja, de la olor de terra mullada que tant m'agradava.

De cop el cotxe es va parar, no hi havia manera de tornar a engegar, només em faltava això, vaig pensar amb ràbia, ja havia tingut un dia prou complicat com per a sobre quedar-me tirada amb el cotxe.

Vaig sortir a fora per trucar a la grua, però com el dia no havia sigut prou llarg i esgotador, resulta que no hi havia cobertura, per sort vaig poder apartar el cotxe de la carretera y deixar-lo arraconat en un camí de terra.

Caminava sota la imparable pluja d'agost, quan de sobte unes llums van aparèixer per un camí de terra que anava paral·lel a la carretera, era un tractor petit, quan va arribar al meu costat va parar, per casualitats de la vida, coneixia al noi que hi anava.

El coneixia de feia mitja vida, quan el vaig veure no sabia si riure o plorar, feia molts anys que no el veia i just el tenia que veure en una situació tan absurda, es va oferir que l'acompanyes a casa seva, així allà em podria pendre una dutxa calenta i em podria resguardar de la pluja torrencial que queia en aquells moments.

Va dona.... que sinó agafaràs una pulmonia... em a dir somrient.

Total a casa ningú m'esperava així que vaig acceptar el seu oferiment, i vaig pujar amb ell per anar fins a casa seva, no vivia massa lluny del punt on em va rescatar del diluvi, així que el trajecte es va fer curt.

Resulta que el noi que m'havia recollit era el noi que m'havia agradat de joveneta, però que per coses de la vida mai havia passat res entre nosaltres, en certa manera estava nerviosa, ja que tot i que feia mil anys que no el veia la seva presència sempre m'havia intimidat.

A l'arribar a casa seva per fi el vaig poder mirar bé, els anys li havien donat aquell punt interessant, algunes canes s'havien dibuixat al seu cabell rinxolat, els seus ulls verdosos brillaven amb una intensitat que només l'experiència atorga, aquella mirada que sempre m'havia inquietat era la mateixa de sempre, això em va fer somriure, per un moment era
com si tingués 20 anys menys, com si no haguessin passat els anys.

Se'm va quedar mirant als ulls amb una intensitat que em cremava, per uns minuts em vaig quedar perduda en la seva mirada, era una cosa que sempre em passava quan el mirava als ulls, tenien el poder d'hipnotitzarme.

Es va acostar una mica més a mi, sense deixar de mirar-me, els seus llavis dibuixaven un somriure juganer molt sensual, quan el vaig tenir davant meu, em va acariciar la cara amb tendresa, en aquell moment vàrem retrocedir en temps.

Quan era joveneta m'hagués quedat clavada, però amb els anys la noia innocent havia anat evolucionant i tenia molt més clares les idees, així que vaig prendre la iniciativa i em vaig acostar més a ell i sense deixar de mirar lo als ulls vaig fer-li un peto als llavis.

Primer tímidament, ja que m'havia imaginat aquell peto mil vegades i volia sabotejar-lo, gaudir-lo, però a poc a poc va anar augmentar la passió, el desig, eren molt anys reprimits i vaig deixar-me portar per al moment.

En veure que ell també es deixava portar, vaig acostar-me a la seva orella, li vaig mossegar afectuosament i li vaig xiuxiuejar a cau d'orella.... Dutxat amb mi, que també estàs empapat...

Em va portar d'una revolada sota la dutxa, amb la roba posada i tot, sense deixar d'explorarnos la boca intensament, va obrir l'aigua calenta i a poc a poc el bany es va omplir de vapor.

Sense deixar de petonejar-nos ens vàrem anar treien la roba molla, fins a quedar-nos nusos, un cop així va agafar el sabó, tenia un dolç aroma a espígol, a mel, una olor realment agradable.

Va fer espuma al palmell de la seva mà, i seguidament me la va anar posant suaument per tot el meu cos, primer a zones més inofensives com esquena, les espatlles.... però a poc a poc s'anava acostant a les zones més plaents i sensibles.

Notar les seves mans sabonoses en el meu cos nu i sensible era una delícia, notar com acariciava amb delicadesa el meu pit, com estrenyia el meu mugró amb la punta dels dins, sense deixar de mirar-me amb intensitat els ulls, notar com la seva mà anava baixant a poc a poc a la meva cova humida, era un somni fet realitat.
Un cop va arribar a la font del meu plaer va explorar-la molt a poc a poc, sense deixar-se ni un raconet, el meu cos estava sensibilitzat, les seves carícies m'havien encès, vaig tancar els ulls de pur plaer.

Mira', m els ulls em va dir amb to seductor, vull veure el teu plaer en ells.....

La Intensitat del moment era brutal, les ganes que ens tenim, el desig reprimit, era una cosa difícil d'explicar, però era una de les nits més eròtiques de la meva vida i pensava gaudir la moltíssim.

Només amb les seves carícies humides i sabonoses, sentir el desig de la seva mirada, la intensitat del moment va fer que en pocs moments aconseguir orgasme més explosiu dels últims temps, el meu cos demanava més.... molt més

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Scarlet Duvent

8 Relats

15 Comentaris

6146 Lectures

Valoració de l'autor: 8.00

Biografia:
Després de molts anys sense publicar per manca de temps ara m'he decidit a tornar a la meva passió per l'escriptura, espero que gaudiu dels relats.
Seran petits relats alguns amb continuïtat altres relats simples, per què m'he decidit per la temàtica eròtica?
Provinc d'una generació que han viscut el bom d'aquest tipus de literatura amb sagues conegudes per tothom i trobo a faltar aquest tipus de literatura en la meva llengua.

Per aixo m'he animat a escriure erotisme en català