Entre dos germans_ cap 2

Un relat de: Scarlet Duvent

Entre dos germans: pacte sensual
No m'ho podia creure, acababa de fer l'amor amb el Miquel, el germà gran del meu xicot, i el pitjor de tot , mai ho haviem arribat a fer amb el Xavi.
En Miquel estaba molt callat, ell sabia perfectament que estabem fen, i amb qui ho feia, finalment va parlar,,,
-Ivette… desde el primer día que et vaig veure, que no puc obllidarme dels teus cremosos llavis, del teu suau moviment de cadera, desde el día que el Xavi ens va presentar que et desitjo, et desitjo com mai he desitjat a ningu, i necesitava ferte l'amor, per paliar aquesta bojeria, el problema és que ara encara et desitjo més que abans, i veig tu tb em desitjes… em sap molt greu pel Xavi pero vull k siguis la meva amant… pensa-ho i ja me diras algo.
Va pujar a la moto i em va fer la senyal que pujes, varem tornar cap a acasa immediatament, sense dir ni paraula va marxar i em va deixar a mi dubtosa, molt dubtosa
Varen passa dies, i no sabia que fer, m'estimava el Xavi pero era incapaç de oblidarme d'en Miquel, vaig estar evitant-lo fins que el día del aniversari del xavi, aquell día el veuria a la festa.
Desde la llunyania en Miquel no em treia els ulls de sobre, m'estava posant molt nerviosa, de sobte vaig rebre un msm al movil.
IVI M'ESTIC IMAGINANT FENTE L'AMOR mmmm TOCANTE AKETS PITS TAN SUAUS K TENS I MENJARME TOT EL TEU CONILLET ACCEPTES?
Uffs, només em faltava aixo, ell tenia un riure picaron posat a la cara, tot i no voler em vaig exitar moltissim, aiiiii com desitjaba al meu cunyat.
La festa es feia en una discoteca, en Xavi estaba rodejat dels seus amics i me tenia una mica abandonada, vaig anar al lavabo a refrescarme, tot i ser la nit, feia una calor horrorosa
M'estaba rentant la cara quan de sobte vaig veure la cara sonrient d'en Miquel a traves del mirall, sense dir res, es va acostar a mi i em va fer una morrejada que em va fer veure els estels, estava exitada, estava candent en aquell moment només m'importaba el desig k em comsumia, el desig de cremaba dins meu, em va agafar pera la cintura i em va pujar sobre el marmol del lavabo, va obrirme les cames i obrirme la camisa v aperdre la seva ma per sota la mini faldilla k portaba, va arribar a la meva humitat i va pasejarsi amunt i avall, mentres amb la boca va convertir els meus mugrons amb muntanyes erectes.
Quan el flux del meu desig va incrementar va acostarme a la limid de marmol i va asseborir lentament els meus fluxes amorosos, sense poder-ho evitar em vaig corre a la seva boca.
De nou sense intercambiar cap paraula, sabiem que les paraules suposaben un perill per aquella relacio clandestina, com podeu imaginar la cosa no ha acabat aixi i de nou nomes dir-vos
… to be continued


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Scarlet Duvent

8 Relats

15 Comentaris

6140 Lectures

Valoració de l'autor: 8.00

Biografia:
Després de molts anys sense publicar per manca de temps ara m'he decidit a tornar a la meva passió per l'escriptura, espero que gaudiu dels relats.
Seran petits relats alguns amb continuïtat altres relats simples, per què m'he decidit per la temàtica eròtica?
Provinc d'una generació que han viscut el bom d'aquest tipus de literatura amb sagues conegudes per tothom i trobo a faltar aquest tipus de literatura en la meva llengua.

Per aixo m'he animat a escriure erotisme en català