Entre dos germans_ tot s'acaba

Un relat de: Scarlet Duvent

La situació era cada vegada més complicada, la tensió era cada vegada més gran, tenia por que en Xavi em notes algo, sobretot quan estavem amb la familia d'ell.
El nostre desig s'anaba incrementant día a día, les nostes aventures eren cada vegada més torrides i ardents, cada cop ens arriscavem més a que ens enganxessim, sabiem que algun día aquella aventura clandestina s'acabaria.
I no va tardar massa en pasar, una tarda la seva dona va marxar a casa la seva mare, pk la dona estav malalta si tenia que quedar uns quans dies, a ell li donaba morbo fero a casa seva, jo tenia por k ens pillesin pero em va convençer a base de petonets.
Al principi em tallaba una mica, pero m'acompanyar fins la seva piscina coberta, tanca totes les persianes, a piscina es queda la penumbra, de sobte ell obre les llums interiors i queda tot sota una bruma dorada, posa musica ambietal de fons, un lloc idilic per la seducio i el desig.
El meu nerviosime va anar cedint poc a poc, va agafarme entre els seus brazos i ens va tirar a la piscina vestits l'impacte va ser exitant, teniem les robes humides enganxades a la pell,jo aquell día portaba un top blanc k porta el sostenior cusit, amb aigua transperantaba i deixava veura la meva pell a traves d'ella, els meus pits erectes per l'aigua fresqueta i per la exitacio k em provocava en Miquel.
Ell em besa apasionadament mentre les seves mans es perden sota la meva faldilla, d'una estrabada m'arranca el tanga d'encaix, i comença a perde els seus dits dintre la meva humitat, va estar molta estona jugant i perdentse rentre els plecs de la meva cavitat mentrestant m'anaba besant el coll, les orelles, el meu cos s'estremia amb le contacte calid d'en Miquel i la humitat de l'aigua, va incrementar el ritme fins k em va portar fins l'avisme del orgasme, va pesigarme el clitoris suaument i finalment vaig caure en el extasi absolut.
Em va conduir fins les escales, alla m'asenta, ja que me tenia que recuperar del plaer, es va treure la roba, i va acabar de treumela a mi, em va agafar de la cintura i em va fer asentar sobre seu, notaba com la seva berga entraba suaument a dins meu, els nostres llavis no deixaven de devorarse mutuament, la ansia ens consumia per moments, de sobte vaig notar com la respiracio den Miquell s'al·lentia per moments, se sobte va caure sobre meu, estava absolutament adormit, les seves babes quien sobre la meva espatlla, mare de deu com podia ser que es quedes adormit en un moment aixi.
De sobte vaig sentir una rialla maliciosa, era la Laura, k havia narcotitzat el seu marit, pk s'habia que en tenia una altre,
-ets una porca, pero ja sabia que eres tu, i en Xavi també ho sap jajaja- va dirme burlona.
De sobte em va sonar el movil, era en Xavi, m'havia adormit mentres miraba una pelicula, va dirme que venia a buscarme perque em volia portar a un lloc amb moto, vaig cambiarme de roba i vaig esperar-lo, tot havia sigut un somni… un somni confus

Comentaris

  • Sonmià despert[Ofensiu]
    marck | 06-03-2008 | Valoració: 9

    La tetralogia d'aquest relats està molt ben conseguida, es veu el relat d'una noia que te un somni que l'hi agradaría que fos realitat, espero que com a persona real el vegis complert, i endevant que segur que tens moltes coses per explicar-nos.

l´Autor

Scarlet Duvent

8 Relats

15 Comentaris

6130 Lectures

Valoració de l'autor: 8.00

Biografia:
Després de molts anys sense publicar per manca de temps ara m'he decidit a tornar a la meva passió per l'escriptura, espero que gaudiu dels relats.
Seran petits relats alguns amb continuïtat altres relats simples, per què m'he decidit per la temàtica eròtica?
Provinc d'una generació que han viscut el bom d'aquest tipus de literatura amb sagues conegudes per tothom i trobo a faltar aquest tipus de literatura en la meva llengua.

Per aixo m'he animat a escriure erotisme en català