Per a tu, amiga meva

Un relat de: Eulàlia Munt

Per a tu amiga meva, en qui puc confiar. Per a tu, que mai m'has abandonat. Ja puc anar caminant sola per la foscor o per la il·luminada vida que, encara que no hi siguis, et sento al meu costat. Només són paraules d'amistat però no poden expressar tot el que sento. Crec que no t'ho ge dit prou però tot i això, em sembla que ja ho saps, he intentat demostrar-t'ho sempre.

Ara ja és massa tard, sóc lluny. Tinc la certesa de que ens tornarem a veure en un futur no molt llunyà. Pensa en mi, però no t'obsessionis, jo sempre seré al teu costat encara que no em vegis, com ho has estat tu. Segueix endavant, no tot acaba aquí, la vida és molt llarga i l'has de seguir. Jo estaré amb tu a cada moment, a cada instant en que em necessitis. Només has de pensar en mi i, per lluny que estigui, vindré a fer-te costat.

Com ja s'ha dit:: "Viu, estima, lluita, no tot serà agradable a la teva vida, no ho és a la de ningú però procura ser feliç." Continua vivint, segueix el teu camí.

No et preocupis per mi, estic bé. Això no és tant dolent com sembla. Tinc la oportunitat de vetllar per vosaltres, per la gent que estimo.

T'esperaré, no deixaré de pensar en tu. Quan arribis aquí ja res ens podrà separar. Seguirem juntes fins al final.





------------------------------------------------------------
La frase entre " . " no és meva. Ha sortit en un capítol de Ventdelplà i em feia il·lusió fer-la servir.

Comentaris

  • VENT DEL PLA[Ofensiu]
    EULALIA MOLINS ARAGALL | 23-03-2007 | Valoració: 8

    JA VEIG QUE VENT DEL PLA T'ENCANTA, JO NO HO MIRO PERQUÈ AL MEU HOME NO LI AGRADA I AL VESPRE ES L'UNICA ESTONETA QUE PODEM ESTAR JUNTS I MIREM EL QUE A ELL LI SEMBLA QUE ENS AGRADA A TOTS DOS. ALGUN DIA QUE S'ADORM AL SOFA FAIG ZAPING I HO SEGUEIXO DE LLUNY. LES MEVES FILLES HO MIREN DES DE EL LLIT SOLETES I NINGÚ LES DESTORBA.

l´Autor

Foto de perfil de Eulàlia Munt

Eulàlia Munt

7 Relats

8 Comentaris

6145 Lectures

Valoració de l'autor: 7.83

Biografia:
Sóc de Barcelona.

Vaig començar a escriure quan era bastant petita i em vaig introduir en el món de "Relats en Català" als 15 anys, ara ja en tinc 20.

M'encanta escriure, l'únic problema és que m'agrada que la gent llegeixi els meus escrits però em fa molta vergonya, per això he decidit publicar-los aquí amb el pseudònim d'Eulàlia Munt.

M'agrada moltíssim imaginar situacions o fets i escriure'ls o poder expressar els meus pensaments en paraules.

Sóc una gran aficionada a les sèries de la televisió, tant nacionals com internacionals, i moltes vegades les utilitzo com a base per a començar a escriure.

Espero que això us pugui servir per entendre millor els meus relats.


:)