El temps de la seva vida

Un relat de: Eulàlia Munt

En aquesta època de l'any.

No vol pensar-ho com una caiguda, com les que fa en quasi totes les piscines, el desconcert, els errors. Una caiguda amb gràcia.

Sempre ha preferit la tardor, amb les seves imatges de maduresa gradual i fulles daurades, increïbles línies de boira al matí. Prefereix pensar a dissoldre el blanc de la calor al gust de banyar-se, caminant, esquitxant i rient, mentre s'agafen les mans. El sol a la cara, els llavis junts, en una platja buida; només ells dos, compartint-ho tot.

Tot va començar com un simple joc, una cosa sense importància, innocent. Sortien a sopar i a prendre una copa. Passaven caps de setmana junts, com ho fan els amics. Però, poc a poc, es van adonar del que sentien.

D'aquesta manera va continuar tot.

L'amor els va omplir. La passió els envoltava. Van saber com seguir. Els problemes van ser vençuts, i les dificultats superades.

Però ara, en aquesta platja, tot desapareix. Ells volen tornar a ser el noi i la noia que eren fa deu anys. Per això han tornat al lloc on es van conèixer, on es van dir el primer hola i on es volen dir el seu últim adéu.

I així, ella va caure, per a ell, en la tardor de la seva vida. I sempre en guardarà les imatges a la seva memòria, com qualsevol persona enamorada, per recordar-les quan nevi.

Comentaris

  • EULALIA MOLINS ARAGALL | 23-03-2007 | Valoració: 8

    ESCRIUS QUE SEMBLES MÉS GRAN, AQUESTES COSES DE LA VIDA LAS SAPS? O ALGÚ T'HE LAS HA EXPLICAT?, O POTSER HO HAS VIST A VENTDELPLA? UN PETO

l´Autor

Foto de perfil de Eulàlia Munt

Eulàlia Munt

7 Relats

8 Comentaris

6142 Lectures

Valoració de l'autor: 7.83

Biografia:
Sóc de Barcelona.

Vaig començar a escriure quan era bastant petita i em vaig introduir en el món de "Relats en Català" als 15 anys, ara ja en tinc 20.

M'encanta escriure, l'únic problema és que m'agrada que la gent llegeixi els meus escrits però em fa molta vergonya, per això he decidit publicar-los aquí amb el pseudònim d'Eulàlia Munt.

M'agrada moltíssim imaginar situacions o fets i escriure'ls o poder expressar els meus pensaments en paraules.

Sóc una gran aficionada a les sèries de la televisió, tant nacionals com internacionals, i moltes vegades les utilitzo com a base per a començar a escriure.

Espero que això us pugui servir per entendre millor els meus relats.


:)