Me´n vaig enamorar

Un relat de: daniela
El vaig conèixer l´estiu dels meus vint anys.Me´n vaig enamorar com mai m´hagués pogut imaginar.
Mirar-lo continuament em trencava el cor i no veure´l també.
Era un turista i des d´abans de fer l´amor bojament amb ell, sabia que marxaria a finals de setembre,com l´estiu dona pas a la tardó. Sabia que a la tardor em quedaria sola i que l´angoixa em consumiria.Aquest fet em turmentava i no em deixava disfrutar de la felicitat inmensa que la vida m´oferia en safata de plata i diamants.
Enlloc de comptar dies meravellosos passats amb ell, descomptava els que anaven passant . El meu cervell intentava pensar els moments de plaer ,de sentir-nos un sol cor que bategava i en com xisclaven d´emoció , però el cor només veia que quedaven deu dies,només 240 hores per aprendre tots els racons del seu cos i tornar-lo la mateixa sensació de no ser a la terra que ell em feia sentir a mi.
Marxava a la tarda i a les ultimes hores compartides amb ell crec que vam sentir-nos al paradís.
Però no va marxar per sempre, va tornar per quedar-se a viure amb mi i mai més hem tornat a creure´ns que erem al paradís, potser els primers anys. Després va arribar la incomprensió, la manca de comunicació i tot allò tan sentit en moltissimes parelles.
Ho vam espatllar .
I ara ja no em sembla que fos jo la noia que amb vint anys hagués volgut parar el temps i disfrutar de la inmensa felicitat que la vida em va posar en safata de plata i diamants quan vaig conèixer aquell turista del que em vaig enamorar i per qui ara després d´haver compartit més de dues dècades amb ell , no sento pràcticament res.
A dia d´avui hagués desitjat que l´embogida i meravellosa història del meu enamorament hagués acabat amb l´estiu .


Comentaris

  • Poder tornar enrere...[Ofensiu]
    Anaïs | 05-07-2013

    Si poguéssim tornar enrere, serien moltes les decisions que canviaríem, de fet. Com saber si aquell amor d'estiu és per sempre? A mi no m'agrada generalitzar i considero que no tots els amors d'estiu han d'acabar en fracàs, però per mala sort a tu no t'ha anat bé. Intenta deixar de sentir-te culpable i sobretot, si veus que la relació no té futur sigués valenta i deixa-la, tot i que ser que és molt fàcil dir-ho i molt difícil fer-ho.
    Pel que fa al relat en sí, jo tindria en compte el redactat abans d'enviar-lo als editors (ells no arreglen les faltes), ja que el fet que la puntuació estigués mal col·locada m'ha fet despistar de l'argument. En aquest cas, et recordo (amb molta humilitat, jo sóc la primera que m'equivoco) que el signe de puntuació ha d'anar enganxat a la paraula d'abans i que hi ha d'haver un espai després. Exemple:
    és incorrecte: Eren de color blau , lila ,groc i vermell.
    és correcte: Eren de color blau, lila, groc i vermell.
    Espero que t'animis a continuar escrivint, et dono la benvinguda a RC.
    Un somriure,
    Anaïs

l´Autor

daniela

4 Relats

3 Comentaris

2216 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00