Mates...

Un relat de: xanxi12

Estic a clase... clase de matematiques i jo aqui escribin cualsevol paraula que em fasi desconectar dels limits...odio les matematiques...realment les odio molt, no tenen cap explicacio...limits??funcions??...coses que per a la vida no serveixen...t'ajuden a enfrenta la mort?..una vida en parella??...fills??..no, simplement et serveix per aprovar l'examen i pasar de curs...però que de totes formes hi pasare...absurt realment absurd que vinge a clase...pero per molt que desitje no fer res...per que estigue cansada de fer el que no m'agrada...i segixo aqui sentada al voltan dels meus companys que segurament estan precupats per entendreu...jo paso.
Un relat mes en paraules insignificants que no tene importancia per ningu...ja queda poc per que sone el timbre...vaig a intenta mirar els meus propis limits de la vida...!!












Comentaris

  • Estic d'acord...[Ofensiu]
    la nosequè | 24-04-2008 | Valoració: 10

    que els plans d'estudis actuals no capten fàcilment l'interès dels alumnes. Quan jo anava a l'institut em passava totes les hores mirant per l a finetsra i escrivint poesies. Tots els profes o estaven deprimits o eren raros. Ara miro enrere i veig que no vaig aprendre res a l'escola, potser a llegir i a escriure. En canvi ara tinc un afany per aprendre coses que no me l'acabo. La curiositat em pot. Malauradament ningú t'ensenya a ser curiós, t'ho has de fer tota sola. Per mi les mates també son un pal, però prova de possar-hi curiositat i prova d'entendre el perquè de les mates, encara que el profe no transmeti afany per aprendre.
    Segueix escrivint!!!
    Molta sort!

l´Autor

xanxi12

7 Relats

8 Comentaris

6787 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
jo mateixa...