Hola

Un relat de: xanxi12

Com entendre les coses de la vida?...Com entendre'm a mi mateixa?...Com entendre els meus pares?...Com entendre el perquè de les coses? Trobo que són preguntes que no tenen resposta... o potser sí... i jo no la sé... o simplement no les vull saber... no sé, tinc tantes preguntes a la vida... tant poques respostes trobo...
Com entendre que la gent se'n va per no tornar? Com entendre que la vida es injusta? en la gent que no tindria que ser? No entenc res.
No m'entenc a mi mateixa... però tampoc sé realment si aquesta persona que mostro als demés si sóc de realitat... o podria ser diferent? o ja sóc diferent? i hi ha gent que és molt igual?
Però tinc una teoria... m'agradaria molt canviar el món que ens envolta... però sé que no puc fer-ho, així que canviaré la manera de veure'l.
Gràcies!

Comentaris

  • faldudeta_8 | 08-02-2008

    a la vida, hi ha molt poques preguntes a les quals jo li trobo alguna resposta en sentit...
    Per això, només vull dir-te que no sigues tan "kakau" ^^, no penses tant, fes les coses (no totes) sense pensar-les tant!
    Només dir-te, que últimament stas com a aïllada de mi xD, o del món, no ho sé, però perfavor, qualsevol cosa, saps on estic i on m'has de buscar.
    Tingues per segur que donaré tot el que tinc, i més, per ajudar-te.

    T'estimo!

l´Autor

xanxi12

7 Relats

8 Comentaris

6785 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
jo mateixa...