dia estrany...

Un relat de: xanxi12

Realment avui a sigut un dia estrany…no estic feliç en la meua vida…vull canviar-la necesito ser una altra persona per uns moments, simplement uns segons i adonar-me que si que hi han possibilitats de ser diferent, de no sentir-me tan merda en mi mateixa, de poder fer quelcom amb mi, i tenir contents al del meu voltant pero no puc si jo no sóc feliç on estic.

Somnis que tinc dins meus…i tant de bó puguessin sortir i fer-se realitat pero ho veig tan impossible el que demano…però trobo que tampoc es tant no?...voler ser feliç en mi, poder estudiar el que realment magrada, poder jugar com realment m'agradaria o dixarmeu de per si…tampoc es tan no?..o potse sí.

No se que em passa realment…i alomillo tampoc vull saber-ho…tampoc m'apeteix saber que soc tonta…que podria canvia totes les coses que me rodejen, pero per por no hu faig. No puc mes…no puc…no puc….pero per que no puc?...jder!..tantes coses…tantes preguntes…poces respostes! I intento expresarme i no conseguixo mes que paraules…solucions ninguna…si definitivament dia raro detrás d'un atre.



soc tonta..i que?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

xanxi12

7 Relats

8 Comentaris

6783 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67

Biografia:
jo mateixa...