Masturbació

Un relat de: JakpaT

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

A vegades, em masturbo perquè estic avorrida!
Bé, parlava de la masturbació! Doncs si! La masturbació és una delícia. Em permet tenir sexe (o autosexe) sempre que vull. Ningú em pot donar tant plaer com jo a mi mateixa, i a més a més, mai em quedaré prenyada, per molt que m'ho faci!! Visca!

A vegades, sobretot el cap de setmana, al matí, estic fent el ronso al llit, avorrida, sense ganes de llevar-me... i així, com qui no vol la cosa, em vaig tocant... entre les cames... primer superficialment, per sobre el pijama, per notar el fregament i anar engegant motors... després, poc a poc, passo la ma sota el pijama, i em començo a acariciar els llavis vaginals, poc a poc, com carícies, ben immòbil, només es mouen un parell de dits...

Poc a poc, els separo, i faig cercles amb les "yemas?" dels dits, i començo a notar com tot sol, el meu cos es comença a lubricar... i arribo al clítoris, que començo a acariciar amb la yema del dit índex... vaig traçant cercles, i cercles, canvio el ritme, amunt i avall, dreta i esquerra... m'agrada perquè se exactament el que vull en cada instant, i els meus dits segueixen fil per randa els meus pensaments... estic així una bona estona, cada vegada més i més excitada, fins que no puc aguantar més. Una força elèctrica s'apodera de mi, el meu clítoris es converteix en la sensibilitat en persona, el fregament segueix, i noto com s'escampa per tot el cos. Tenso els músculs i els últims moviments són més lents però més profunds... afogo un crit i un esbufec... començo el dia amb un orgasme.

La veritat es que faig sexe cada dia. Això inclou la masturbació, és clar. Moltes vegades, és com una necessitat... per descarregar tensió, per sentir-me bé, per gaudir, sabeu? I altres vegades es per excitació prèvia, ja sigui per un llibre que he llegit, per un post que he escrit, o quan ell em toca. En tot cas, sempre acabo igual.......

Com deia, m'agrada masturbar-me perquè ho faig quan en tinc ganes, sigui on sigui. Un lavabo, el llit de casa, davant l'ordinador o en un avió. M'és igual. Tan sols necessito un dit... dèiem l'altre dia a la colla que la masturbació de la noia (digital) és millor que la dels nois (manual)... només amb un dit! ^_^ Vosaltres en necessiteu 5!

En tot cas, això no treu una cosa... el sexe... si es pot fer amb algú... és més diver


Comentaris

  • Carai![Ofensiu]
    mistika | 11-07-2005 | Valoració: 9

    Hola JakpaT!
    Un noi dius? Doncs t'hi has posat força en el paper no? Jejeje
    Sense paraules! ;)

  • (caram..)[Ofensiu]
    Tiamat | 08-07-2005

    ets l'autora del diari vermell, doncs?


    un honor, doncs