l'última vegada que ens vam veure

Un relat de: TMR .
l'útima vegada que ens vam veure em vaig despedir de tu amb un: '' fins mai''. Tu em vas dir: '' no digues això, fins la pròxima''. No ens hem tornat a veure.

Comentaris

  • Benvinguda![Ofensiu]
    Anaïs | 26-08-2012


    Hola!
    He trobat el teu minirelat encantador, fet amb humor anglès, o català per ser patriòtica també.
    Aprofito l'avinentesa per donar-te la benvinguda a RC, espero que t'hi trobis bé entre nosaltres.
    Un somriure,
    Anaïs

    PD: Per cert, al "Fòrum" hi som uns quants que ens proposem temes per relats a través dels Reptes. Un d'ells, anomenat "Nanorepte", consisteix en posar en un màxim de 20 paraules el que t'ha suggerit el tema proposat. Si vols fer-hi una ullada aquí tens
    l'enllaç
    del que avui està en procés (pot ser que quan entris s'hagi exhaurit el termini per aportar-lo, però llavors xafardeja al fòrum per trobar el que estigui en actiu).
    I tanco el rotllo de persiana...

l´Autor

TMR .

42 Relats

19 Comentaris

26127 Lectures

Valoració de l'autor: 8.88

Biografia:
Vaig néixer al 1993.

No sóc escriptora professional, ni molt menys. Escric quan tinc alguna cosa dins i no se com treure-me-la. Quan els sentiments s'acumulen i no tenen per on eixir.
No se si escric per oblidar-te o per recordar-te. El més segur és que ho faja per poder dir totes les coses que mai et diré a tu. D'alguna manera hauré de treure-me-les d'ací dins...
M'agrada escriure i el que més m'agrada de tot són els somriures. Mai ix de casa vestida sense un somriure. Dies els somriures són més feliços i dies més tristos, però mai pot faltar entre els meus complements. M'agrada somriure, però m'agrada més que em regalen somriures.

Sempre havia sigut la persona més optimista del planeta fins que em vaig adonar de que no totes les coses són de colorets, suponc que seran les conseqüències de crèixer... Però, sempre estic disposada a rebre tot tipus de critiques i recomanacions que m’ajuden a millorar.