Les dues cares d'Andorra

Un relat de: almodis316

Com molts sabem Andorra és un país molt proper a Catalunya. Tan proper que fins i tot diria que en alguns sentits ens sentim una mica andorrans.
Per llàstima quan sentim la paraula "Andorra" l'associem ràpidament amb el món del comerç i el 17% menys que costa tot, però no és així.
Evidentment, com adolescent m'agrada Andorra per alliberar la meva febre consumista, i sentir-me millor. Però no tot són botigues barates, restaurants on no és prohibit fumar…
Darrera de les centenars de botigues, també hi estan amagats diferents municipis, i poblets on no hi voldries marxar mai.
Pobles amb esglèsies romàniques, la majoria molt ben conservades, i amb un gran paisatge adornat de flors, i bonics animals domèstics, que potser només podràs veure un cop a la vida.
Deixo aquí el relat perquè sàpigueu que Andorra no només serveix per rebentar-se la tarjeta, sinó també per disfrutar d'un bonic paisatge.

Comentaris

  • Esquí i prou[Ofensiu]
    Bonhomia | 31-08-2008 | Valoració: 10

    Jo només conec Andorra per les estacions d'esquí. La veritat és que no esquio des dels quinze anys, i ara en tinc trenta. Anava a esquiar amb el meu pare de petit. És una llàstima que no conegui els llocs que tu descrius.


    Sergi